Συγκλονιστικά θα είναι τα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που θα δούμε στο νέο κύκλο.

Ένοχα μυστικά, συμμαχίες έξω από τη λογική και ένα σχέδιο εκδίκησης για τη δολοφονία του Βαφέα έρχονται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Στη «Γη της Ελιάς», τα μέλη της οικογένειας Στεφανέα βρίσκονται στο επίκεντρο μιας νέας βεντέτας.

Η δολοφονία του Βαφέα καταδιώκει τη Χάιδω, η οποία ξέρει καλά ότι ο εμπρησμός στο σπίτι της οικογένειας, που έβαλε σε κίνδυνο τόσο την ίδια όσο και τη Βασιλική και τη μικρή Στέλλα, μόνο τυχαίος δεν ήταν.

Προς το παρόν δεν τολμά να μιλήσει και να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της στον Λυκούργο, αν και δεν θα είναι εύκολο να το κρατήσει για πολύ κρυφό.

Τρέμει πως όλοι βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο. Αγνοεί ακόμα πως ο νεαρός Μιλτιάδης, που ολοένα και τους πλησιάζει, θα παίξει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Και φυσικά δεν ενεργεί μόνος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Τηλέραμα» και το ρεπορτάζ της Φαίδρας Στάθη για τη Γη της Ελιάς, στα νέα επεισόδια την εμφάνισή του θα κάνει ο αδερφός του Μιλτιάδη, άμεσα εμπλεκόμενος στον επίμαχο εμπρησμό.

Αυτό το πρόσωπο – κλειδί έρχεται στην Αρεόπολη και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης για τη δολοφονία του Βαφέα.

Ένα ακόμα σπόιλερ που κυκλοφορεί, αφορά τον Κουράκο.

Ο αστυνόμος περνάει πολύ δύσκολες ώρες μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Ευτυχία.

Με τη Δήμητρα τους συνδέει μια δυνατή φιλία και έχουν πολύ καλή συνεργασία, αλλά και οι δύο βρίσκονται σε ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση.

Έτσι, ψιθυρίζεται πως ενδεχομένως θα έρθουν επικίνδυνα κοντά, αλλά θα πρυτανεύσουν η λογική και η αγάπη που έχουν και οι δύο στον Ορέστη.