Ο λόγος για τον 23χρονο Νικόλα Παχή, ο οποίος θα είναι από το φθινόπωρο ο πέμπτος Chaser στα νέα επεισόδια του «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το Mega κάνει τη διαφορά στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που ξεκίνησε από τη Βρετανία κι έχει προβληθεί σε τουλάχιστον δεκαοκτώ χώρες, επιστρατεύοντας τον νεότερο Chaser στην ιστορία του «The Chase» παγκοσμίως. Τη συμμετοχή του στο «The Chase» ανακοίνωσε και ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

O Νικόλας Παχής όχι μόνο αναλαμβάνει θέση Chaser, αλλά αλλάζει πλευρά και από παίκτης γίνεται... κυνηγός. Ο νέος Chaser κατάγεται από την Κέρκυρα. Ο Νικόλας Παχής είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Ο πέμπτος Chaser αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και παράλληλα με τις σπουδές του αρθρογραφούσε σε αθλητικά sites.

Στον ελεύθερο χρόνο του, το νέο πρόσωπο του «The Chase» συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του, μαθαίνοντας γερμανικά. Ταυτόχρονα παίζει μπάσκετ, λατρεύει να μαγειρεύει, ενώ συμμετέχει και σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα.

Μάλιστα, ο Νικόλας δεν είναι πρωτάρης στο στούντιο του «The Chase», αφού πήρε το βάπτισμα του πυρός ως παίκτης σε παλαιότερο επεισόδιο της εκπομπής του Mega.


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 3/08/2023