Μια διαφωνία είχε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» με τους συνεργάτες του σχετικά με μια ατάκα του περί βίας.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής παρουσίαζε το θέμα με την Jada Pinkett Smith και τη μάχη της με την αλωπεκία.

Τότε, η παρέα της εκπομπής αναφέρθηκε στο χαστούκι που είχε δώσει ο σύζυγός της Will Smith στον Chris Rock, όταν εκείνος έκανε ειρωνικά σχόλια για τη σύζυγό του κατά τη βραδιά των Όσκαρ.

«Καλά, ο άλλος έκανε πλάκα με τα μαλλιά της γυναίκας, είναι δυνατόν; Και πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε, φίλε, και λίγο ήτανε. Τι λες, ρε, σοβαρά;», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος, προκαλώντας την αντίδραση των συνεργατών του.

«Όλες οι μορφές βίας είναι κατακριτέες. Όταν είσαι ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς, δεν σηκώνεις να απλώσεις χέρι», είπε ο Γιάννης Μπούτος.

«Όχι, Γιάννη, οποιοσδήποτε και να είσαι, όποιος κι αν είσαι, δεν έχεις το δικαίωμα να σηκώσεις χέρι. Μπορείς να σηκωθείς να πεις ό,τι έχεις να πεις, μπροστά σε τόσο κόσμο», απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Και ο Τριαντάφυλλος συνέχισε να εμμένει με την άποψή του: «Είσαι λάθος τώρα. Κατακρίνεις τη βία, όταν ο άλλος κάθεται ήρεμα με τη γυναίκα του που έχει πρόβλημα υγείας κι εσύ την ειρωνεύεσαι. Θα κάτσω εγώ να δω εσένα να κατακρίνεις τη γυναίκα μου, χωρίς να κάνω κάτι; Αυτά που λες τώρα είναι τρελά πράγματα».

Και η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε κλείνοντας το θέμα: «Έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορούμε να σηκώσουμε χέρι. Το καταλαβαίνω, αλλά ποιος θα φταίει μετά; Χάνεις το δίκιο σου αν σηκώσεις χέρι».