Όπως έχει γίνει γνωστό τον τελευταίο καιρό, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη στο «MEGA Καλημέρα», ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός πρόκειται να αναλάβει τη δική του εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που δημοσιεύθηκε στα Μέσα στις 28 Ιουλίου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν. Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη. Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα. Το MEGA εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη».

Πριν από λίγη ώρα το κανάλι αποκάλυψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και το όνομα της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».