Η «Μοντέρνα Οικογένεια» έρχεται για δεύτερη χρονιά την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 21:00 και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα για να μας χαρίσει απλόχερα κέφι, γέλιο αλλά και συγκίνηση. 

Ο Τάκης και η Κάρμεν, το αντισυμβατικό και φλογερό ζευγάρι, μας θυμίζουν με κάθε ευκαιρία ότι όταν «τα ετερώνυμα έλκονται», το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό! Ο Φίλιππος και η Φαίη, με τα τρία τους παιδιά, μια οικογένεια που όλοι αναγνωρίζουμε, θα μας εκπλήξουν όταν αποκαλύπτεται ότι, ίσως, το πιο άτακτο από τα παιδιά είναι ο … μπαμπάς τους!.. Ο Δημήτρης κι ο Λάμπρος, μπορεί να έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και εμπόδια, αλλά η αναμέτρηση με το «τιτάνιο» έργο της ανατροφής της κόρης τους θα τους κάνει να αναζητήσουν μέσα τους δυνάμεις που αγνοούσαν…

Στα πρώτα επεισόδια, η «Μοντέρνα Οικογένεια» φυλλομετρά μαζί μας τις αναμνήσεις των διακοπών της: με την ευκαιρία των γενεθλίων του Τάκη, η Κάρμεν οργανώνει ένα ταξίδι –έκπληξη για όλη την οικογένεια. Μια ιδέα όχι και τόσο επιτυχημένη τελικά, αφού ο Τάκης το μόνο που ονειρευόταν ήταν λίγες μέρες με την αγκαλιά της σέξυ συζύγου του… Όταν η οικογένεια φτάσει στο νησί, μετά από πολλές περιπέτειες, τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά για κανέναν: η Φαίη ξεχνά τις βαλίτσες της στο καράβι, ο Τάκης γκρινιάζει για την «πολυκοσμία», ο Δημήτρης κι ο Λάμπρος έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις για το πώς θα έπρεπε είναι οι διακοπές των «ονείρων» τους, ο Φίλιππος αγωνίζεται να αναθερμάνει τη φλόγα του πάθους και του ρομαντισμού στο γάμο του, ένα σχέδιο που θα πάρει μια απρόβλεπτη τροπή για τη Φαίη, που δεν ξέρει τι την περιμένει…


?
Είναι η «Μοντέρνα Οικογένεια», μια οικογένεια όπου το γέλιο και το συναίσθημα συνυπάρχουν και εναλλάσσονται με γρήγορους και αληθινούς ρυθμούς, όπως στις οικογένειες όλων μας. Και τελικά αυτό που φαίνεται ότι μένει και δένει τη «Μοντέρνα Οικογένεια» είναι απλά και μόνο, η αγάπη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Τάκης), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Ζέτα Δούκα (Φαίη), Κλέλια Ρένεση (Κάρμεν), Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), Γιώργος Τζαβάρας (Λάμπρος)
Και οι: Κωνσταντίνα Μεταξά (Δανάη), Μαρία Πατέλη (Αλεξάνδρα), Πέτρος Ζαμπάκας (Πάνος), ’λκης Πανταζόπουλος (Ντιέγκο), Νικόλας Μπράβος (Πέτρος) και η μικρούλα Στεφανία Ραυτοπούλου (Λίλλυ) 
Απόδοση σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions