Την πιο ευτυχισµένη περίοδο της ζωής της ζει η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια του Mega Σοφία Αλατζά, η οποία διανύει τον πέµπτο µήνα της εγκυµοσύνης της. Η µελαχρινή καλλονή και ο σύντροφός της, ο επιχειρηµατίας Μάνος Χατζάκης, περιµένουν πώς και πώς τον ερχοµό του πελαργού, που θα έρθει τον Ιανουάριο του 2024.

Η ίδια µιλάει αποκλειστικά στο «Secret» για το ευτυχές γεγονός: «Νιώθω πολύ ευλογηµένη που θα γίνω µανούλα. Είναι το µεγαλύτερο δώρο της ζωής. Σίγουρα έχω κι εγώ τις φοβίες µου, γιατί είναι η πρώτη φορά και έχω άγχος ως νέα µαµά. Αλλά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό µου εαυτό για αυτό το δώρο της φύσης».

Η οικοδέσποινα της εκποµπής «Super µπάλα live» του Mega µάς αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν µε τον σύντροφό της: «Την περίοδο της καραντίνας πήγα να πάρω σε ένα κατάστηµα φίλου µας κάτι πράγµατα. Εκεί ήταν ο Μάνος, γιατί είναι πολύ καλοί φίλοι µε τον ιδιοκτήτη. Τον συνάντησα, µιλήσαµε και από τότε δεν χάσαµε καθόλου επαφή». Οσον αφορά τα σενάρια γάµου, η ίδια απαντάει: «Θέλουµε να πάρουµε την ευλογία της Εκκλησίας, οπότε κάποια στιγµή σχεδιάζουµε και θρησκευτικό γάµο, ενώ όσον αφορά τη βάπτιση, θα γίνει το καλοκαίρι του 2024». Η Σοφία µάς αποκαλύπτει και τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον Μάνο: «Ο Μάνος είναι ήρεµη δύναµη, είναι χαµηλών τόνων, αλλά κατά βάθος είναι πολύ δυναµικός και ένας άνδρας παλαιάς κοπής, αφού µε διεκδίκησε από την πρώτη στιγµή».

Οσον αφορά τα επαγγελµατικά της σχέδια, µας λέει: «Θέλω να εργάζοµαι εφόσον µου το επιτρέπει ο γιατρός και κυλάει φυσιολογικά η εγκυµοσύνη. Η δουλειά µου µού δίνει περισσότερη ενέργεια και καλή ψυχολογία, κάτι που βοηθάει και το έµβρυο».

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 12/8