Οριστικοποιούνται οι αποφάσεις της διοίκησης του Ραδιοµεγάρου της Αγίας Παρασκευής για τα πρόσωπα που θα παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων στην ΕΡΤ1 και στο EPT News.

Οπως φαίνεται, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για την επιλογή της Αντριάνας Παρασκευοπούλου σε ό,τι αφορά το δελτίο των 21.00, µε τη δηµοσιογράφο να εκφωνεί το κεντρικό δελτίο τις καθηµερινές, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή θα παίρνει τη σκυτάλη ο Γιάννης Μούτσος.

Οσο για το δελτίο στις 12.00 το µεσηµέρι στην ΕΡΤ1, η επιλογή φαίνεται να είναι να εναλλάσσονται στην παρουσίαση δηµοσιογράφοι από το δυναµικό της δηµόσιας τηλεόρασης µε σύστηµα rotation. Πάντως, όπως διαρρέει από υψηλά κλιµάκια της κρατικής τηλεόρασης, το πρόγραµµα της ΕΡΤ στον ενηµερωτικό τοµέα αναµένεται να εµπλουτιστεί µε νέα πρόσωπα το αµέσως επόµενο χρονικό διάστηµα.

Κάποια από αυτά, µάλιστα, διαθέτουν σηµαντική τηλεοπτική εµπειρία στην ιδιωτική τηλεόραση. Οι εν λόγω προσθήκες θα αφορούν το EPT News, που θα έχει σχεδόν την... αποκλειστικότητα στην ενηµέρωση τη νέα σεζόν.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 26/8