«Σε αυτήν εδώ τη σκηνή τα μυστικά είναι για να μοιράζονται». Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού στο πρώτο teaser video της νέας εκπομπής της με τίτλο «Secret Song», η οποία θα προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η γνωστή παρουσιάστρια τη φετινή τηλεοπτική χρονιά επιστρέφει με διπλό ρόλο, αφού εκτός από την παρουσίαση της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» τα Σαββατοκύριακα, θα βρίσκεται στο «τιμόνι» και της αφιερωματικής μουσικής εκπομπής «Secret Song».

Η ίδια, το απόγευμα της Παρασκευής, έδωσε μία μικρή γεύση για όσα θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τους επόμενους μήνες. Στο βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram βλέπουμε μερικούς από τους διασημότερους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz να συγκινούνται και να κλαίνε on camera, έχοντας ακούσει τα τραγούδια που τους σημάδεψαν τη ζωή. Μεταξύ αυτών, η Κάτια Δανδουλάκη, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίνο, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Κατιάνα Μπαλανίνα και η Πέγκυ Ζήνα.

Η ίδια πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως πρόκειται για «αφιέρωμα που έχει ως κεντρικό άξονα ένα τραγούδι που σου έχει σημαδέψει τη ζωή κι έρχονται και κάποιοι, σαν έκπληξη, δικοί σου άνθρωποι, που στήνουν αυτό το αφιέρωμα-έκπληξη σε εσένα, σε συνεργασία με εμένα και την ομάδα που σ’ το ετοιμάζουμε. Εσύ είσαι σε μια λευκή πολυθρόνα, κάθεσαι και παρακολουθείς όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό, πάρα πολύ ωραίο. Είναι σαν special, δεν θα έχει συγκεκριμένη βραδιά προβολής, θα είναι μία φορά το μήνα, special event, είναι πολύ ιδιαίτερο, διότι θέλει πάρα πολλή δουλειά».

Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.