Οι ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και αυτές που έχουν πλέον αποκτήσει χαρακτήρα infotainment, μπαίνουν στη «μάχη» του ανταγωνισμού.

* Στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό στις 7.40, στο ολοκαίνουριο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του Mega, που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την ενημέρωση. Μαζί της θα είναι οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νανά Παλαιτσάκη. Τη σκυτάλη στις 10.00 θα παίρνει η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», για τέταρτη συνεχή σεζόν στη συχνότητα του Mega. Μαζί της θα είναι οι: Άρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν. Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας θα παρουσιάζει η Βίκυ Παγιατάκη και στην ενότητα της μαγειρικής θα βρίσκεται ο Τίμος Ζαχαράτος.

* Στον Alpha, στις 07.45 το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει την πρώτη καλημέρα μέσω του «Happy Day». Στο πλευρό της οι: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς. Ο Δήμος Βερύκιος θα αναλύει την επικαιρότητα, ο Γιώργος Σατσίδης θα μεταφέρει τα νέα του Χόλιγουντ, η Όλγα Λαφαζάνη θα έχει τη στήλη των συνεντεύξεων και ο Λευτέρης Μητσόπουλος τη δική του χιουμοριστική ενότητα. Στις 10.00 η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει για 3η χρονιά στη συχνότητα του Alpha. Μαζί της θα είναι οι: Γρηγόρης Γκουντάρας, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Πουλόπουλος, Χάρης Λεμπιδάκης και σε θέση σχολιαστή ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στην ενότητα της μαγειρικής θα είναι ο Πέτρος Συρίγος. Τέλος, το «T-live» με την Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στον Alpha από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 14.50.

* Στο Star επανέρχεται για δεύτερη χρονιά, στις 8.45, το «Breakfast@Star». Στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου θα βρίσκονται η Λιλή Πυρράκη, η Μαίρη Αργυριάδου και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος. Στην ενότητα της αστρολογίας θα βρίσκεται η Άση Μπήλιου και στην κουζίνα της εκπομπής ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Στις 11.45 καθημερινά τη σκυτάλη θα παίρνει η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της. Στο πλευρό της δημοσιογράφου θα βρίσκονται οι: Δημήτρης Μαρέδης, Ρούλα Κουσκουρή, Μαρία Παναγοπούλου και Αλέξανδρος Καλαφάτης.

* Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με νέο τίτλο, νέα ώρα και νέα ομάδα, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια θα υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό στις 11.50 το πρωί με την εκπομπή «Fay’s time». Στο πλευρό της Φαίης θα βρίσκονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στην ενότητα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και ο Άγγελος Βουράκης με ενημερωτικά θέματα. Στη στήλη της μαγειρικής θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

* Στις 10.00 θα καλημερίσει και φέτος το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό». Μαζί του οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη, Ελένη Βουλγαράκη, Άρια Καλύβα. Στην ενότητα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, η Ναταλία Ανδρικοπούλου και σε θέση σχολιαστή ο Βαγγέλης Περρής. Στη στήλη των ζωδίων η Λίτσα Πατέρα και στην ενότητα της μαγειρικής ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.