Ολοκληρώθηκε το παζλ των παρουσιαστών του ΕΡΤ News για τη νέα σεζόν, παρά τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν σε αυτό το µέτωπο και τις διαφορετικές προσεγγίσεις µεταξύ των παραγόντων του ενηµερωτικού τοµέα της κρατικής τηλεόρασης τόσο για τα πρόσωπα που θα πλαισίωναν το εγχείρηµα όσο και για τη γενικότερη λογική, ενόψει µάλιστα αυτοδιοικητικών καλπών και ευρωεκλογών.

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθµού, το οποίο προβάλλεται στις 18.00 (µε ταυτόχρονη µετάδοση από την ΕΡΤ1), αναλαµβάνουν ο Γιώργος Κουβαράς (∆ευτέρα έως Πέµπτη) και ο Απόστολος Μαγγηριάδης (Παρασκευή έως Κυριακή).

Το δελτίο ειδήσεων στις 12 το µεσηµέρι (ΕΡΤ1 και ΕΡΤ News) παρουσιάζουν ο Γιάννης Μούτσιος (∆ευτέρα έως Πέµπτη) και η Μαρία Σιώζου (Παρασκευή έως Κυριακή).

Αποκλειστικά και µόνο στην ΕΡΤ News θα µεταδίδεται από ∆ευτέρα έως Πέµπτη, στις 21.00, το... άλλο κεντρικό δελτίο µε την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή το δελτίο θα παρουσιάζει η Βούλα Μαλλά.

Τέλος, το δελτίο ειδήσεων των 15.00, το οποίο µεταδίδεται µόνο από την ΕΡΤ News, παρουσιάζει από ∆ευτέρα έως Πέµπτη η Χρύσα Παπασταύρου και από Παρασκευή έως Κυριακή η Σµαράγδα Αγορογιάννη.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 9/9