Δική του εκπομπή θα παρουσιάζει από φέτος στο MEGA ο Κώστας Τσουρός.

Ειδικότερα, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40, ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του έρχονται να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του infotainment, όπως αναφέρει το MEGA.

Μαζί με τον Κώστα Τσουρό θα είναι η Νόνη Δούνια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός μάς παρουσιάζει τη νέα εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», με επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία» σημειώνεται.

«Στο υπερσύγχρονο studio της νέας εκπομπής του MEGA,  και με τη βοήθεια τεχνολογίας AR, ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, νέα από τον λαμπερό κόσμο των celebrities και πρωτότυπα θέματα που αφορούν τον τηλεθεατή.

Στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» γνωρίζουμε καλύτερα τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής. Συνεντεύξεις με το ξεχωριστό αποτύπωμα του Κώστα Τσουρού, που διακρίνεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρινή του προσέγγιση.

Τα Σαββατοκύριακα στο MEGA γίνονται πιο ενδιαφέροντα και… “Ακόμα δεν είδες τίποτα!”» αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

«Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό στις 13:40 κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.