Αντίστροφα μετρά ο χρόνος πλέον για την πρεμιέρα του νέου μουσικού σόου του STAR, Fame Story σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη.

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» συνάντησε τους συντελεστές της εκπομπής λίγο πριν μπουν στο στούντιο για το γύρισμα του τρέιλερ.

«Έχω τρακ γιατί ξεκινάει το ‘Fame Story’ και ανυπομονώ. Όλο το καλοκαίρι περίμενα πότε θα ανάψουν τα φώτα της σκηνής. Ίσως είναι η πρώτη φορά που περιμένω να τραγουδήσουν τα παιδιά και όχι εγώ. Έχουμε φωνάρες και προσωπικότητες, το casting είναι μοναδικό. Αυτό θα ξεχωρίσει το show», δήλωσε ο παραγωγός και παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης.

«Κάθε φορά που ετοιμάζουμε το πλατό για ένα σόου λέω ότι είναι το καλύτερο, αλλά κάθε σεζόν βρίσκουμε και κάτι περισσότερο» σημείωσε. 

Στην κριτική επιτροπή θα καθίσει ο Αντώνης Ρέμος.

«Αισθάνομαι λίγο αμήχανα σαν να είμαι πρώτη μέρα στο σχολείο. Η παρέα είναι πολύ ωραία και νιώθω ότι θα περάσουμε πολύ όμορφα. Δεν είπα αμέσως το ‘ναι’ στην πρόταση για την κριτική επιτροπή, έκανα λίγο τον δύσκολο» είπε.

Μαζί του θα είναι η Ελένη Φουρέιρα.

«Έχω μεγάλη χαρά, αγαπάω πολύ το ‘Fame Story’. Ως κριτής θα είμαι ειλικρινής και θα δίνω τις συμβουλές που πρέπει στα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα. Ο Αντώνης Ρέμος είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει στην καριέρα μου» ανέφερε.

Μαζί τους ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light.

«Επειδή ξέρω τι χρειάζεται για να είναι πετυχημένος ένας μουσικός στην εποχή μας, έχω κάποια κριτήρια για τους σπουδαστές. Εύχομαι να μην ‘ξεκατινιαζόμαστε’ γιατί θυμάμαι ότι στο προηγούμενο υπήρχε αυτό αρκετά» κατέληξε.