Η φάση των ομίλων του UEFA Champions League ξεκινάει με έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες, καθώς η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα σούπερ ντέρμπι που θα μεταδοθεί ζωντανά απόψε στις 22:00 στο MEGA.

Η Μπάγερν Μονάχου, που πρόσφατα απέκτησε τον Χάρι Κέιν, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους “κόκκινους διαβόλους” στο γήπεδο “Allianz Arena.” Αυτός ο αγώνας φέρνει έναν αέρα τελικού και σηματοδοτεί την επιστροφή της δράσης για τη φετινή διοργάνωση. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η αθλητική βραδιά ξεκινά στις 21:30 με ζωντανές συνδέσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των δύο ομάδων.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων, θα ακολουθήσει το Post-Game με τις καλύτερες φάσεις της 1ης αγωνιστικής, επικεντρώνοντας στους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου, Άρσεναλ – Αϊντχόφεν και Μπράγκα – Νάπολι.

Ταυτόχρονα, η αθλητική ομάδα του MEGA θα μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για το ντεμπούτο που θα κάνουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League, καθώς και ο ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.