Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τον Κώστα Τσουρό με έναν θερμό εναγκαλισμό, το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας infotainment εκπομπής του Ακόμα δεν είδες τίποτα!, αυτό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 13:40.

Η παρουσιάστρια του MEGA προλόγισε τον δημοσιογράφο με μια ευχή να είναι η εκπομπή που ξεκινά το Σάββατο, όπως την ονειρεύεται. «Ελένη μου ακόμα δεν είδες τίποτα!», απάντησε ο Κώστας Τσουρός δανειζόμενος τον τίτλο της νέας του προσπάθειας. Ο δημοσιογράφος εξήγησε επίσης πως ο τίτλος αυτός βγήκε πάνω στην κουβέντα με τους συνεργάτες του.

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην ομάδα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» κάτι που όπως φάνηκε ήταν προτεραιότητα για τον Κώστα Τσουρό. «Για μένα και το λέω με πάσα ειλικρίνεια το καλύτερο είναι να είναι άνθρωποι με τους οποίους μπορούμε να συμπλεύσουμε» είπε. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το κανάλι μου έδωσε την ευκαιρία να επιλέξω εγώ τα πρόσωπα που θα δουλέψουμε μαζί» συνέχισε. «Ευτυχώς μέχρι στιγμής φαίνεται ότι οι επιλογές που έκανα αποδίδουν» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Επίσης, κάποιοι είναι φίλοι χρόνια και αυτό βοηθάει».

Τι είπαν οι συνεργάτες του μπροστά από την κάμερα;



Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, θα είναι η Νόνη Δούνια και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης. Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Ελεάννα Τρυφίδου.


Τι είπαν στην κάμερα για τον Κώστα Τσουρό;

Αναφερόμενος στο προφίλ της νέας εκπομπής του MEGA, ο Κώστας Τσουρός περιέγραψε το σκεπτικό πίσω από τη θεματολογία του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!». «Άνθρωποι που τις καθημερινές δουλεύουν, θέλουν το Σαββατοκύριακο εκτός από το να ενημερωθούν, να χαλαρώσουν, να γελάσουν» εξήγησε και πρόσθεσε πως σκοπός του είναι ο τηλεθεατής να έχει μια συνολική εικόνα στο τέλος της εκπομπής.

«Το καινοτόμο σε αυτή την εκπομπή κατά την άποψή μου είναι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το lifestyle και την ψυχαγωγία δεν θα εμπλέκονται στην ενημέρωση και το αντίστροφο» διευκρίνισε ο Κώστας Τσουρός.

«Το μυαλό μας θα είναι στους τηλεθεατές και το λέω και το εννοώ»



«Σκοπός μου είναι να κάνουμε μια ωραία εκπομπή. Μια αξιοπρεπή εκπομπή! Φυσικά δημοσιογραφικά θα είμαστε δυναμικοί, δεν μπορώ να μην είμαι. Θα είμαι ευπρεπής αλλά να βγαίνει και η είδηση» συνέχισε ο παρουσιαστής του MEGA.


«Γενικότερα αυτό που θέλω είναι η εκπομπή να έχει ένα καλό αποτέλεσμα και να το χαίρονται οι τηλεθεατές» εξήγησε και πρόσθεσε: «Τα νούμερα τηλεθέασης είναι σε δεύτερη μοίρα. Θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση για τους τηλεθεατές και όχι για εμάς κάτι που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια συμβαίνει στην τηλεόραση. Πάρα πολλές εκπομπές είναι αυτοαναφορικές, γίνονται κόντρες με άλλες εκπομπές, εγώ δεν θα ήθελα όσο το δυνατόν να το αποφεύγουμε. Το μυαλό μας θα είναι στους τηλεθεατές και το λέω και το εννοώ.

Σε όποια εκπομπή και να ήμουν με ενδιέφερε να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Επειδή τώρα προφανώς η ευθύνη είναι μεγαλύτερη δική μου, αγχώνομαι περισσότερο αλλά ασχολούμαι περισσότερο με το αποτέλεσμα, όχι με τα νούμερα. Βέβαια από τα νούμερα κρινόμαστε αλλά νομίζω ότι αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει, τα νούμερα θα έρθουν» τόνισε και εξήρε τον ρόλο της ομάδας του πίσω από τις κάμερες που είναι πολυπληθής και την έχει διαλέξει ο ίδιος.

Τσουρός για Κασσελάκη: «Παρουσιάζεται ως Σάκης Ρουβάς»



Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε ένα πρώτο σχόλιο του Κώστα Τσουρού για το φαινόμενο των ημερών, που δεν είναι άλλος από τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Τον τελευταίο μήνα έχει γίνει σούπερ σταρ ο Κασσελάκης. Νομίζω και ο στόχος του ίδιου ήταν αυτός. Σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μόνο έτσι θα μπορούσε να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Παρουσιάζεται ως Σάκης Ρουβάς, είναι ένας άνθρωπος που είναι λαμπερός. Το δυστυχές για μένα είναι πως μπαίνουν αυτοί οι άνθρωποι (στην πολιτική) και δεν ξέρουμε πολιτικά τι πρεσβεύουν» συνέχισε.

Αφού τόνισε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση υπάρχουν δυο υποψήφιοι, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε: «Θα ήθελα να τον έχω απέναντι μου και να τον ρωτήσω πράγματα που δεν έχουμε ακούσει».

Τέλος, ο παρουσιαστής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» εκτίμησε πως η προτίμηση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του νέου υποψηφίου είναι εμφανής. «Φαίνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και όλου του προηγούμενου συστήματος. Ίσως αυτή είναι και η απάντηση του σε όσους έλεγαν ότι τόσο καιρό μάλλον είναι θέμα προέδρου» σχολίασε.