Η σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο παρά 5», «Είσαι το ταίρι μου» και «Eγκλήματα».

Tο σενάριο της σειράς «Φόνοι στο καμπαναριό» υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και το νέο τρέιλερ της σειράς «Φόνοι στο καμπαναριό» που αν μη τι άλλο το κωμικό στοιχείο υπερτερεί.


Ο ρόλος της Ρένιας Λουιζίδου


Η Ρένια Λουιζίδου μιλάει για τον ρόλο της στο «Φόνοι στο καμπαναριό»: «Σπάνια με ελκύουν οι ρόλοι με τους οποίους βρίσκω κοινά στοιχεία, συνήθως με γοητεύουν οι αντιθέσεις και με την αδερφή Αρσινόη έχουμε πολλές! Και μόνο το γεγονός ότι έχει επιλέξει τη μοναστική ζωή, θα ήταν αρκετό. Ένας ρόλος που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω κάνει στο παρελθόν».


Ποια είναι η Ηγουμένη Μαρία που υποδύεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου;


Ποτέ πριν δεν υπήρξε τόσο χαρισματική ηγουμένη στο κοινόβιο της Αγίας Θεοδούλης. Η ιερατική κοινότητα στάζει μέλι όταν αναφέρεται σ’ εκείνη! Έχει αναλάβει τη διοίκηση της μονής τα τελευταία δέκα χρόνια και τη διευθύνει με σύνεση και πραότητα. Πάντα μ’ έναν καλό λόγο για όλους, είναι ο φύλακας άγγελος της αδελφότητας, η μητέρα τους, αλλά κι η μαμά τους.

Επέλεξε τη μοναστική ζωή πριν 27 χρόνια αλλά στις αδελφές της δεν έχει αποκαλύψει ποια ήταν πριν πάρει τον δρόμο του Θεού. Aφού αποφασίζει να κάνει μυστική έρευνα για να διαλευκάνει το μυστήριο του φόνου, μετατρέπεται από στωική κι αφοσιωμένη καλόγρια σε ριψοκίνδυνη κι αδίστακτη ντετέκτιβ.

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε σχετικά με τον ρόλο της: «Είναι εκ προοιμίου πρόκληση για εμένα το ότι ντύνεσαι το ρούχο της μοναχής και δη της Ηγουμένης. Πως ζει, πως κινείται, πως νιώθει, όλα αυτά τα βλέπω σαν πρόκληση γιατί μου είναι άγνωστα» ενώ σχετικά με τα κοινά χαρακτηριστικά που έχει με την Ηγουμένη Μαρία μας καλεί να τα ανακαλύψουμε μόνοι μας καθώς δεν κρύβονται!

Πρωταγωνιστούν


 Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Δείτε το τρέιλερ