Μη χάσετε ένα Σημειωματάριο με τα πιο απίθανα σκίτσα του Στάθη, για τις σημειώσεις σας, αυτό το Σάββατο 07.10 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά

ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ...

...ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ

1600_640_02

 

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 07.10 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά, ένα πολύ χρήσιμο σημειωματάριο, με τα πιο απίθανα σκίτσα του Στάθη, για τις σημειώσεις και τις σκέψεις σας! «Διότι όλα έχουν μια εύθυμη πλευρά... ίσως και την πιο ουσιαστική».

Μαζί,

«Ελλάς Άνωθεν - Πελοπόννησος»: Μη χάσετε το νέο σκληρόδετο φωτογραφικό λευκώμα αυτό το Σάββατο 07.10, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά!

1600_640_03

 

«ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΘΕΝ»

ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μια πολυτελής έκδοση με μοναδικές αεροφωτογραφίες που θα σας συναρπάσουν!

Περιστοιχισμένη από θάλασσες, πελάγη και κόλπους, με πλήθος ποταμών και λιμνών, με συμπαγείς οροσειρές, με αμέτρητα νησάκια εξαιρετικής ομορφιάς, με πλούσια και σπάνια χλωρίδα και πανίδα, που έχει αναδείξει πολλές περιοχές της σε προστατευόμενες, η Πελοπόννησος, ένας τόπος γεμάτος εκπλήξεις, μας καλεί να την εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε τους αμέτρητους θησαυρούς της.

Πελοπόννησος, η γη του μυθικού Πέλοπα, ο τόπος όπου ο θρύλος συναντά την Ιστορία, πλέκοντας το εγκώμιο μίας από τις ενδοξότερες περιοχές της χώρας μας… Εδώ γεννήθηκαν θεοί, ήρωες, αλλά και απλοί άνθρωποι που με την ευφυία τους άλλαξαν τον ρου των πραγμάτων. Εδώ διαδραματίστηκαν γεγονότα που άλλαξαν την πορεία της ιστορίας, και μάλιστα σε ένα περιβάλλον επιβλητικό και καθηλωτικά μεγαλόπρεπο… H μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας στέκει αγέρωχη στα νότια της χώρας, και μας καλεί να την εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε τους αμέτρητους θησαυρούς της.

Στο σταυροδρόμι μεταξύ Δύσης και Ανατολής, η Πελοπόννησος από παλαιοτάτους χρόνους μονοπώλησε το ενδιαφέρον των γειτονικών χωρών και αποτέλεσε κομβικό σημείο συνάντησης μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και λαών. Ως αποτέλεσμα, ένας τεράστιος πλούτος από ετερόκλητα αρχιτεκτονικά μνημεία κοσμεί σήμερα τα εδάφη της, υπομνήσεις ενός ένδοξου, αλλά και ταραχώδους παρελθόντος. Το θέλγητρο της Πελοποννήσου φυσικά ενισχύεται και από το μοναδικό φυσικό της ανάγλυφο, που δεν παύει να συναρπάζει με την ποικιλομορφία του: Περιστοιχισμένη από θάλασσες, πελάγη και κόλπους, με 1.548 χλμ. ακτογραμμή, με πλήθος ποταμών και λιμνών, με συμπαγείς οροσειρές που πασχίζουν θαρρείς να αγγίξουν τον ουρανό, με αμέτρητα νησάκια και νησίδες εξαιρετικής ομορφιάς που την περιτριγυρίζουν, με πλούσια και σπάνια χλωρίδα και πανίδα, που έχει αναδείξει πολλές περιοχές της σε προστατευόμενες, η Πελοπόννησος είναι ένας τόπος γεμάτος εκπλήξεις.

Στο λεύκωμα «Πελοπόννησος Άνωθεν» θα απολαύσουμε μία Πελοπόννησο όπως σπάνια έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε. Στο συναρπαστικό ταξίδι που ανοίγεται στις σελίδες του, «πετάμε» πάνω από την ιστορική αυτή γη, εκεί όπου ο ουρανός γίνεται ένα με τη θάλασσα, συνομιλώντας με τα βουνά και ψιθυρίζοντας ιστορίες του ένδοξου παρελθόντος της.

* Όσοι αναγνώστες έχασαν έναν ή περισσότερους τόμους των λευκωμάτων, μπορούν να τους παραγγείλουν από τον εφημεριδοπώλη τους ή να καλέσουν στο 211 1091100 (Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 10.00-18.00). Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.