Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη για το τι µέλλει γενέσθαι σχετικά µε το µέλλον των ΜΜΕ που βρίσκονται υπό την «οµπρέλα» της Κουµουνδούρου.

Την ώρα που οι εργαζόµενοι στην εφηµερίδα «Αυγή», στον ραδιοφωνικό σταθµό «Στο Κόκκινο», αλλά και στο left.gr, όπως και µια σειρά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την ούτως ή άλλως οριακή οικονοµική κατάσταση των κοµµατικών media, όχι µόνο ο νέος πρόεδρος απφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του για ένα θέµα που είναι, αν µη τι άλλο, φλέγον και απαιτεί άµεσες παρεµβάσεις, αλλά ταυτόχρονα σιγήν ιχθύος τηρούν και τα πρόσωπα που βρίσκονται πέριξ αυτού και έχουν µεγαλύτερη εγγύτητα µε τα τεκταινόµενα στο συγκεκριµένο µέτωπο.

Ο λόγος βεβαίως για την εκπρόσωπο Τύπου της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, ∆ώρα Αυγέρη, αλλά κυρίως τους «υπαρχηγούς» Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη, οι οποίοι για προφανείς λόγους έχουν πολύ καλύτερη αντίληψη των πραγµάτων. ∆εν είναι τυχαίο ότι, όπως έγραφε η στήλη την προηγούµενη εβδοµάδα, επιτελικοί παράγοντες κυρίως της εφηµερίδας και του ραδιοφωνικού σταθµού του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να βρουν άκρη µε τον πρώην υπουργό Επικρατείας, αλλά είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγµή η οποιαδήποτε ανάλυση θα ήταν εκτός τόπου και χρόνου, δεδοµένων των τεράστιων εσωτερικών ζητηµάτων.

Το µόνο σίγουρο είναι πως η ανησυχία των εργαζοµένων για τις συνέπειες αυτής της περιόδου προσαρµογής και ανακατατάξεων στον ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως δικαιολογηµένη, αφού η επιβαρυµένη κατάσταση των Μέσων και το αβέβαιο µέλλον τους ίσως συνιστούν συζήτηση... πολυτελείας εν µέσω όλων αυτών των κρίσιµων ζυµώσεων.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 7/10