Νέα δεδοµένα δηµιουργεί η εµπλοκή στο Open της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη στις ζυµώσεις και τις αναλύσεις της πλευράς Σαββίδη για πιθανή πώληση είτε του πλειοψηφικού πακέτου του καναλιού της Παιανίας είτε µερίδας µετοχών.

Βλέπετε, αν και, σύµφωνα µε πληροφορίες, ακόµη δεν έχουν µπει οι υπογραφές της επισηµοποίησης της συνεργασίας των δύο πλευρών, οι εκποµπές που «τρέχουν» οι άνθρωποι του γνωστού παραγωγού και παρουσιαστή για την παρούσα σεζόν είτε έχουν ξεκινήσει είτε έχουν δροµολογηθεί.

Οπότε, το όποιο ενδιαφέρον υποψήφιων επενδυτών ή η όποια προσπάθεια προσέλκυσης πιθανών «συµπαικτών» από τους συνεργάτες του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ τοποθετείται πλέον σε νέα βάση.


OPEN: Φήμες για νέα κρούση στο σύστημα Σαββίδη

Χαρακτηριστική είναι η φηµολογία που αναπτύχθηκε πριν από µερικές ηµέρες περί νέας κρούσης που έγινε στο σύστηµα Σαββίδη για τον σταθµό του, χωρίς όµως να υπάρξει περαιτέρω συνέχεια, σε αυτήν τουλάχιστον τη συγκυρία, αφού οι εν ισχύι συµφωνίες θα αποτελούσαν αξεπέραστο κάβο για την όποια εξέλιξη στις συζητήσεις.

Είναι πάντως αλήθεια ότι το απολύτως υπαρκτό πλάνο για µείωση της εµπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στα media πλέον θα µπορούσε να βρει περιορισµένο πεδίο υλοποίησης, αφού και το αντίστοιχο ενδιαφέρον για το Open δεν είναι θερµό και οι νέες συνθήκες που έχουν διαµορφωθεί στην Παιανία καθιστούν ακανθώδες το µονοπάτι προς οποιαδήποτε συµφωνία.

Εσχάτως κυκλοφόρησαν πληροφορίες περί επανέναρξης των συ ζητήσεων µε την τριανδρία Μπάκου - Καϋµενάκη - Εξάρχου, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν απολύτως καµία βάση, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύ ει και για το σενάριο αναθέρµανσης του ενδιαφέροντος του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος υπό συνθήκες θα µπορούσε να ανασύρει από το συρτάρι του το σχέδιο για τη σύσταση ενός αµιγώς ενηµερωτικού τηλεοπτικού σταθµού, µε τον ΣΚΑΪ να στρέφεται κατ' αποκλειστικότη τα στην ψυχαγωγία.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 14/10/2023