Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την πρεμιέρα της στη βραδινή ζώνη, ενώ παράλληλα σχολίασε τις εκπομπές που ασχολούνται με τα νούμερα τηλεθέασης.

«Είχαμε βρεθεί όταν γιόρτασα τα 30 χρόνια για την τηλεόραση. Τώρα βρισκόμαστε σε ένα νέο μου ξεκίνημα, της εκπομπής «Βράδυ με τη Ζήνα». Είστε γουρλήδες. Ο αγώνας που δίνει όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα του «Χαμογέλα και Πάλι!» έχει αποδώσει καρπούς. Ελπίζω το ίδιο και η βραδινή εκπομπή μου. Είχαν γίνει συζητήσεις με το Star και είχε εκφραστεί την επιθυμία να δω τον εαυτό μου και σε μία βραδινή εκπομπή. Σε μία βραδινή εκπομπή μπορεί να συζητήσεις κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα και το μεσημέρι δεν μπορείς να το συζητήσεις».

Όπως είπε, η φετινή σεζόν είμαι η κατάλληλη για να θίξεις κάποια κοινωνικά ζητήματα, γιατί ο κόσμος φαίνεται να ξεπερνά κάποια ταμπού ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις εκπομπές που σχολιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Μου φαίνεται παλιακό οι εκπομπές να σχολιάζουν τις μετρήσεις της τηλεθέασης. Είχα την ιδέα να σχολιάζουμε τις μετρήσεις επί εποχή Alter, γιατί η εκπομπή ‘’Πολύ Μπλα Μπλα’’ με τη Φαίη Σκορδά έπρεπε να ξεχωρίσει με κάτι. Στο παρελθόν είχε νόημα να σχολιάζουμε τις τηλεθεάσεις διότι τότε υπήρχαν προγράμματα που άλλο έκανε 40% και άλλο 10%. Σήμερα ο μεγαλύτερος μέσος όρος εκπομπής είναι το 15% με μικρές διαφορές από τους υπόλοιπους. Θεωρώ πως τον κόσμο δεν τον αφορούν οι μετρήσεις τηλεθέασης. Αυτές οι στήλες είναι ντεμοντέ. Αν ήμουν διευθύντρια καναλιού δεν θα επέλεγα σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να υπάρχει στήλη με τα νούμερα τηλεθέασης», επισήμανε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά, λέγοντάς πως το γεγονός ότι έκανε εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα δεν της βγήκε σε καλό.

«Η Φαίη είναι πολύ καλά στον ΣΚΑΪ και τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει έδαφος και είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Εμείς είμαστε πίσω από τη Φαίη και βάζω μέσα και τον εαυτό μου. Εκείνη είναι brand και δεν έχει ανάγκη από ένα τηλεοπτικό ντουέτο», σημείωσε.

Σε σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είπε πως για εκείνη δεν είχε λόγο να κάνει πρωινή εκπομπή, γιατί η βραδινή «σκίζει» και τη ζηλεύουν πολλοί.

«Το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη ‘’σκίζει’’. Δεν έχει λόγο να μπει στην αρένα της πρωινής ζώνης με τηλεθεάσεις 10 και 12%. Κανείς παρουσιαστής δεν θα ζήσει ξανά τις επικές τηλεθεάσεις του παρελθόντος. Μπορεί ο Γρηγόρης να κάνει επιτυχία αν επιστρέψει στην πρωινή ζώνη άλλα δεν θα είναι εκείνη η επική που έκαναν 30 και 40%. Την εποχή του ANT1 με την Ελένη Μενεγάκη παίρναμε lead in 70% από τον Παπαδάκη, αν στο πρώτο ημίωρο το ρίχναμε στο 55% ήταν μεγάλη αποτυχία», ανέφερε.

Σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε πως είναι λίγο «παραπονιάρης» το τελευταίο διάστημα αλλά διαγράφει επιτυχία στην πρωινή ζώνη ενώ σε σχέση με την Κατερίνα Ζαρίφη και το Δημήτρη Αλεξάνδρου είπε πως από την στάση του στην εκπομπή φαινόταν πως ο Δημήτρης δεν ενοχλήθηκε από την κίνηση της Κατερίνας Ζαρίφη να του παίρνει τα μέτρα.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα μικρό παιδί και ζητάει πάντα να του δηλώνει κανείς την αγκαλιά του. Αν πει κάτι ο Γιώργος Λιάγκας γίνεται πρωτοσέλιδο και μάλιστα με μομφές», είοε χαρακτηριστικά.