Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε στο MEGA τόσο για την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», για την οποία αποκάλυψε ότι την απαρτίζουν τρεις φίλοι της, όσο και για την «Αρένα», την οποία η ίδια παρουσιάζει, ενώ σχολίασε και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου έστειλε τα χαιρετίσματά της στο team του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αποκαλύπτοντας πως η Νόνη Δούνια της έφερνε τάπερ με φαγητό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής της με τίτλο «Αρένα», τονίζοντας πως είναι αρκετά ευχαριστημένη.

«Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένα εργαλείο για να δούμε τι κάνουμε στην επόμενη φάση. Εννοείται ότι τα κοιτάμε. Η αλλαγή στην ώρα της εκπομπής νομίζω μας ταιριάζει πολύ», είπε.



Η Μαρία Αναστασοπούλου, έπειτα, σχολίασε για τον ανταγωνισμό: «Δεν με αγχώνει που η Ζήνα Κουτσελίνη θα βρεθεί απέναντι στην «Αρένα», της εύχομαι καλή επιτυχία. Είναι πολύ δύσκολη ζώνη».

Μαρία Αναστασοπούλου: Διαφωνούμε με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά δεν κρατάμε μούτρα

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε:

«Το να συνεργάζεσαι με τον Γιώργο Παπαδάκη είναι μία πρόκληση. Κάνουμε αυτό που ξέρουμε αρκετά καλά, ο Γιώργος πολύ καλύτερα λόγω εμπειρίας. Είναι πολύ υποστηρικτικός και ακούει τη διαφορετική άποψη. Μπορεί να μην συμφωνούμε σε όλα, αν συμφωνούσαμε σε όλα θα είχαμε σκυλοβαρεθεί τη ζωή μας. Διαφωνούμε στην εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά δεν κρατάμε μούτρα ο ένας στον άλλον», είπε.

Όσο για τη ραδιοφωνική εκπομπή την οποία παρουσιάζει μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά, αποκάλυψε πως είχαν δεχτεί πρόταση να τη μεταφέρουν τηλεοπτικά.

«Μας είχε γίνει πρόταση να μεταφέρουμε τη ραδιοφωνική εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά δεν το δεχτήκαμε», ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου.