Ενα νέο κεφάλαιο στα παλιά του ληµέρια φαίνεται πως ανοίγει ο πολύπειρος, Τζώνη Καληµέρης.

Ο µέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Νίκου Κοκλώνη στην Barking Well Media, ο οποίος ανέλαβε κοµβικό ρόλο στο project της ανάληψης του ψυχαγωγικού τοµέα του Open από την εταιρεία παραγωγής του γνωστού παρουσιαστή, αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις της Κάντζας, προκειµένου να πάρει τον δρόµο της επιστροφής µόλις λίγα χιλιόµετρα πιο δίπλα, στην Παιανία.

Ουσιαστικά, αναλαµβάνει εκ νέου επιτελικά καθήκοντα στην ψυχαγωγία του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, όπως πριν από µερικά χρόνια, στο ξεκίνηµα του τηλεοπτικού σταθµού.

Φυσικά, µε δεδοµένο ότι έχει «δουλέψει» εξαρχής το κοµµάτι της εµπλοκής της Barking Well Media στο Open και ταυτόχρονα τη διαχρονική επαφή του µε την τηλεοπτική αγορά, θεωρείται από όλες τις πλευρές πως η ολική του επαναφορά στο κανάλι του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ θα βοηθήσει στην επιχείρηση περαιτέρω αξιοποίησης της δυναµικής που έχει δώσει το σίριαλ «Ερωτας φυγάς» στην prime time, το οποίο ξεχωρίζει σαν τη µύγα µες στο γάλα στο -για ακόµα µία σεζόν- αναιµικό, σε ό,τι αφορά την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, πρόγραµµα του Open.

Καμία ένδειξη πιθανότητας αλλαγής της στάσης του συστήματος Σαββίδη

Πάντως, σύµφωνα µε τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, η εξέλιξη αυτή επ’ ουδενί σχετίζεται µε κάποια ένδειξη πιθανότητας αλλαγής της στάσης του συστήµατος Σαββίδη σχετικά µε τη δεδοµένη επιθυµία του περί σταδιακής απεµπλοκής από τις επενδύσεις του στα media.

Αντιθέτως, η κίνηση αυτή θα µπορούσε να ερµηνευθεί ως µια προσπάθεια να καταστεί πιο ελκυστικό το προϊόν για οποιαδήποτε πιθανότητα.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 27/10/2023