Άρχισε για άλλη μία φορά στη ζωή του, στον τηλεοπτικό «αέρα», τα «γαλλικά».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε άγριο ξέσπασμα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου τον βλέπουμε καθημερινά. Αφορμή; Το «Fame Story».

Τα σχόλια που έκανε ο Light στο τραγουδιστικό ριάλιτι σχετικά με το ρεμπέτικο τραγούδι, το οποίο και -φυσικά, ατυχώς και λόγω μικρής έως και μηδαμινής μουσικής και πολιτιστικής παιδείας- χαρακτήρισε «απολίθωμα», εξόργισαν τον παρουσιαστή.

"Αν ανοίξω το στόμα μου, έχω ποταμούς να βγάλω"

«Το είδα το βράδυ της Παρασκευής και τώρα κάθομαι στη θέση μου γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ... ζεν τύπος», είπε αρχικά ο συνθέτης και παρουσιαστής και συνέχισε:

«Ασκώ κριτική πολύ καλοπροαίρετα και στρογγυλεμένα, γιατί, αν ανοίξω το στόμα μου, έχω “ποταμούς” να βγάλω... Όταν πρωτομίλησα, με πήραν άνθρωποι από την ίδια την εταιρεία και μου είπαν “να αγιάσει το στόμα σου”. Εκεί (σ.σ. στο “Fame Story”) είναι στραβό όλο το σύστημα... Ο Αντώνης Ρέμος που μένει εκεί είναι ψύχραιμος; Ο Γιώργος Θεοφάνους που μπήκε μέσα είναι ψύχραιμος; Οι μουσικοί είναι ψύχραιμοι;», αναρωτήθηκε και μετά άρχισε το «πάρτι», βγήκε εκτός εαυτού...

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άσ' τα να πάνε στον διά...ο! Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδελφός μου! Θα έρθει ο Light να μου λέει αν είναι boring; Ο ανύπαρκτος! Ο άσχετος! Μα θα τρελαθούμε! Και αυτό να το έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν είπα γνώμη, απλώς είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από πέντε χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του;», κατέληξε... παραμένοντας έξαλλος με την ασχετοσύνη (φυσικά) του Light.

Δείτε το βίντεο:

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 31/10/2023