Την πρώτη του συνάντηση µε τη νέα του ιδιότητα, του διευθυντή ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, έκανε το µεσηµέρι της περασµένης ∆ευτέρας ο Σπύρος Μάλλης µε στελέχη του σταθµού.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της στήλης, ο νέος επικεφαλής του 100,3 έπλεξε το εγκώµιο του προκατόχου του, Βασίλη Χιώτη, για τη δουλειά που έκανε τα προηγούµενα χρόνια και τα αποτελέσµατα που παρουσίασε, αλλά και ιδιαίτερα του τµήµατος σύνταξης ειδήσεων του σταθµού.

Το μήνυμα του Σπύρου Μάλλη στα στελέχη

Παράλληλα προσπάθησε να στείλει το µήνυµα ότι «Αν ακούσετε πως λέω κάτι για εσάς, να µην το συζητάτε στους διαδρόµους, αλλά να έρχεστε απευθείας σε µένα».

Ισως γιατί η κύρια εργασία του στον όµιλο έως τώρα ήταν η τηλεόραση και λιγότερο το ραδιόφωνο, σε αντίθεση µε τον Βασίλη Χιώτη, που ξηµεροβραδιαζόταν, όπως λένε χαρακτηριστικά οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στον ΣΚΑΪ, κυρίως εκεί.

Πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται σε µια σειρά από ανακατατάξεις που προωθούν η διοίκηση και η νέα διεύθυνση, κυρίως σε ό,τι αφορά το κοµµάτι του ρεπορτάζ, µε φόντο τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει σε όλα τα επίπεδα.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στις 4/11/2023