Εκπλήξεις και ανατροπές επιφυλάσσει στο τηλεοπτικό κοινό το αποψινό τρίτο επεισόδιο του «Milky Way» που θα προβληθεί στις 23:10 στο Mega.

Η Αθηνά ενημερώνει τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας για την εγκυμοσύνη της Μαρίας. Η Μαρία σοκάρεται από τη στάση των κοριτσιών, ειδικά από της Αθηνάς, που της επιτίθεται και την κατηγορεί ότι πρόδωσε το όνειρό τους να φύγουν μαζί στην Αθήνα και να γίνουν χορεύτριες.

Ο Τάσος λέει στον προπονητή του ότι σκέφτεται να κάνει οικογένεια με τη Μαρία, είναι όμως ανήσυχος για το οικονομικό ζήτημα και αναφέρει στον προπονητή τους παράνομους αγώνες πυγμαχίας για τους οποίους έχει ακούσει.

Ο προπονητής τον συμβουλεύει να μείνει μακριά από τόσο επικίνδυνα κυκλώματα. Η Ελένη προσπαθεί να έρθει κοντά με τον άνδρα της, τον Γιώργο, αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως εκείνη θα ήθελε.

Η Μαρία διαπληκτίζεται έντονα με τη διευθύντρια του σχολείου, όταν εκείνη της λέει με έντονο τρόπο ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει ό,τι θέλει. Ο Τζο είναι ο μόνος που καταλαβαίνει και στηρίζει τη Μαρία.

Ο ρόλος της Ελένης Φουρέιρα

Ένα όραμα με την καλή της νεράιδα θα της δείξει τον δρόμο…

Στο τέλος, λοιπόν, του τρίτου επεισοδίου της σειράς η οθόνη του Mega θα γεμίσει από τη λάμψη της Ελένης Φουρέιρα. Η εκρηκτική Miss «Fuego» τραγουδίστρια είναι το είδωλο της Μαρίας, της κεντρικής ηρωίδας της σειράς, που ονειρεύεται να εγκαταλείψει την επαρχία, να σπουδάσει χορό στην Αθήνα, με απώτερο στόχο να μπει στην ομάδα της ωραίας Ελένης της πίστας.

Το δωμάτιό της είναι γεμάτο αφίσες της και, όταν δεν διαβάζει για άλλους πλανήτες, μελετά τα βιντεοκλίπ της «Queen» και αντιγράφει τα χορευτικά μαζί με τις τέσσερις φίλες της.

Η εγκυμοσύνη της Μαρίας βάζει ένα μεγάλο ερωτηματικό στην πραγματοποίηση του ονείρου. Νιώθοντας πιο μόνη και πιο μπερδεμένη από ποτέ, θα συναντήσει με έναν μαγικό τρόπο το ίνδαλμά της.

Τα λόγια που θα βγουν από τα χείλη της ποπ σταρ είναι αρκετά για να της δείξουν τον δρόμο: «Υπάρχουν τόσοι ωραίοι γαλαξίες εκεί έξω, μακριά από τον δικό σου!».

*Της Σάντυ Τσαντάκη / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 16/11/2023