Μεγάλες εξελίξεις θα φέρει ένα νέο αναπάντεχο γεγονός στην “Μάγισσα“.

Η Γερακίνα είναι ερωτευμένη χρόνια με τον άντρα της, τον Σπήλιο Γερακάρη, και δεν το κρύβει, προς μεγάλη απογοήτευση της Κυπριανής, που πάντα θεωρούσε τη νύφη της «λίγη» για τον γιο της.

Είναι αλήθεια ότι η Γερακίνα έχει ταπεινή καταγωγή. Όταν όμως συναντήθηκαν με τον Σπήλιο, ο έρωτός τους ήταν κεραυνοβόλος.

Του άρεσε, την πήρε και δεν το μετάνιωσε ποτέ. Πανέξυπνη και φιλόδοξη, τον βοηθά να παίρνει τις σωστές αποφάσεις και να μη δρα παρορμητικά.

Σύντομα όμως ο Θράσος, ο Πετρούνης και η Μεταξία θα αποκτήσουν ακόμα ένα αδελφάκι.

Τι θα δούμε στην πορεία της ιστορίας

Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τη Γερακίνα να έρχεται σε σκληρή κόντρα με την πεθερά της, με την οποία άλλωστε δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις.

Ο πύργος «δεν σηκώνει» αυτές τις δυο γυναίκες μαζί, και η Γερακίνα… φεύγει!

Όμως θα διαπιστώσει ότι θα γίνει για… έκτη φορά μητέρα! Γιατί η δυναμική Γερακίνα έχει φέρει στον κόσμο πέντε παιδιά! Βέβαια έχει χάσει δύο «τουφέκια» στις θάλασσες.

Σύντομα όμως ο Θράσος, ο Πετρούνης και η Μεταξία θα αποκτήσουν , όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο περιοδικό “Τηλέραμα”, ακόμα ένα αδελφάκι.

Η είδηση για τον ερχομό ενός ακόμα μέλους στην οικογένεια Γερακάρη θα προκαλέσει νέες εξελίξεις… και σε άλλους πύργους της μανιάτικης γης.