Άκρως ενδιαφέρουσες ισορροπίες διαµορφώνονται στους κόλπους του Διοικητικού Συµβουλίου του Open, µε φόντο την ολική επαναφορά του Τζώνη Καληµέρη στο κανάλι της Παιανίας, την προώθηση του διευθυντή ειδήσεων και ενηµέρωσης, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, σε ρόλο µέλους, αλλά και την εµπλοκή δύο εκπροσώπων της πλευράς του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος, ως γνωστόν, ανέλαβε το σηµαντικότερο κοµµάτι του ψυχαγωγικού προγράµµατος.

Η συνεργασία Χρήστου Παναγιωτόπουλου - Τζώνη Καλημέρη 

Όπως έγραφε η στήλη από την περασµένη εβδοµάδα, η είσοδος στο Δ.Σ. του Χρήστου Παναγιωτόπουλου έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο έµπειρος δηµοσιογράφος παραµένει άνθρωπος της απολύτου εµπιστοσύνης του περιβάλλοντος Σαββίδη, µε τον ίδιο τον επιχειρηµατία να έχει εκφραστεί επανειληµµένως και δηµοσίως µε αντίστοιχο τρόπο.

Πλέον, µένει να φανεί τι µέλλει γενέσθαι στο επίπεδο της συνεργασίας και της συνεννόησης του αναβαθµισµένου στελέχους µε τον Τζώνη Καληµέρη, δεδοµένου του γεγονότος ότι ο συνδυασµός ψυχαγωγίας και ενηµέρωσης συνιστούσε ανέκαθεν πεδίο αντιπαραθέσεων στον τηλεοπτικό σταθµό του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ.

Πολλώ δε µάλλον από την ώρα της εισόδου στην εξίσωση του παράγοντα Κοκλώνη (ο οποίος πάντως σε ό,τι αφορά την περίπτωση Καληµέρη έχει άριστο δίαυλο επικοινωνίας, δεδοµένης της παρουσίας του τελευταίου στην Barking Well Media), αλλά και µε φόντο τη µονίµως προβληµατική πορεία του τηλεοπτικού σταθµού, µε ό,τι αυτό συνεπάγεται για το εγχείρηµα της βελτίωσης των επιδόσεών του.

Αρτούρ Νταβιντιάν και Νίκος Αργυρός παραμένουν στα πόστα τους 

Κατά τα άλλα, το εν Ελλάδι alter ego του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν, παραµένει πρόεδρος, όπως και η σταθερά που ακούει στο όνοµα «Νίκος Αργυρός» ως διευθύνων σύµβουλος.

Τα εν λόγω στελέχη θα είναι οι άµεσοι συνοµιλητές του Καληµέρη, ο οποίος ουσιαστικά θα ασχολείται µε το σύνολο της καθηµερινότητας και του σχεδιασµού του καναλιού.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 18/11/2023