Στα ρεπορτάζ που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ίδια και το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε χθες η Φαίη Σκορδά από τον αέρα του «Fay’s Time».

«Όλα τα χρόνια υπάρχει τηλεοπτικό ρεπορτάζ, για τους παρουσιαστές… Όλα τα χρόνια τα άκουγα και τα διάβαζα όλα. Είναι η πρώτη φορά όμως που θεωρώ ότι δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο. Για μένα το λέω. Ποτέ δεν έχω σχολιάσει τίποτα, πάντα χαμογελώ και λέω ότι είναι νωρίς. Αλλά πια νιώθω ότι είναι σαν να μην έχουμε τίποτα να πούμε και ας πούμε ότι η Φαίη έχει προτάσεις. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι, μπορεί άλλος στη θέση μου να έλεγε “τι ωραία”. Έκανα την Παρασκευή το σχόλιο, αλλά δεν ακούνε. Άρα, επειδή μάλλον δεν κάνετε τηλεοπτικό ρεπορτάζ… Δεν κάνεις καλό έτσι σε κάποιον» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια:

«Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω μπει σε καμία συζήτηση. Και όταν θα μπω, δεν θα το πω, όπως κάνω και όλα τα χρόνια. Και πολλές φορές δεν έχουν μαθευτεί πράγματα που έχουν συμβεί. Αλλά είναι αυτό ότι… άντε, να γράψουμε κάτι. Και το λέω παρόλο που είναι εναντίον μου. Είναι λίγο υπερβολή. Εγώ τιμώ το κανάλι που είμαι. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Από εδώ παίρνω το ψωμί μου».

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ανέφερε:

«Οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι παλαιότερα δεν λειτουργούσαν έτσι. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν κάνουμε ρεπορτάζ».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "On Time" στις 21/11/2023