Το περιστατικό συνέβη την προηγούµενη εβδοµάδα στα στούντιο του ΣΚΑΪ στο Φάληρο και συζητήθηκε πολύ µεταξύ όσων το παρακολούθησαν, ενώ έγινε προσπάθεια να µη διαρρεύσει, πλην όµως λίγο δύσκολο.

Πρωταγωνιστές ήταν ο υπουργός Μετανάστευσης, Δηµήτρης Καιρίδης, από τη µία µεριά, και ο δηµοσιογράφος-συµπαρουσιαστής της εκποµπής «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας.

Οι δύο άνδρες στο διάλειµµα της εκποµπής, και πριν ο υπουργός πάρει τη θέση του στο τραπέζι, ξεκίνησαν να κουβεντιάζουν για την τραγωδία των Τεµπών.

Η αρχική τους διαφωνία έγινε καυγάς πολύ υψηλής έντασης, στον οποίο ο κ. Καιρίδης κάλυψε τον Κώστα Καραµανλή όταν ο δηµοσιογράφος καταφέρθηκε εναντίον του πρώην υπουργού.

Το θερµόµετρο χτύπησε «κόκκινο» και ακούστηκαν σκληρές εκφράσεις, µέχρι που µε την παρέµβαση πιο ψύχραιµων τα πράγµατα ηρέµησαν.

Ο υπουργός και ο δηµοσιογράφος κάθισαν στις θέσεις τους και ξεκίνησαν µάλιστα την προγραµµατισµένη συνέντευξη σαν να µην είχε συµβεί τίποτα.

Η αλήθεια είναι, όµως, πως η ψυχρότητα ανάµεσά τους δεν κρυβόταν, γεγονός που παρατήρησαν και οι πλέον ανυποψίαστοι σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 18/11/2023