Σε θρίλερ εξελίσσεται εκ νέου η συνέχεια ή όχι του «Έρωτα φυγά» στη συχνότητα του Open.

Ως γνωστόν, το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο η καθημερινή δραματική σειρά εποχής να μετακομίσει από το Open σε άλλο κανάλι.

Ενδιαφέρον τότε είχαν δείξει το Star και ο ΑΝΤ1.

Τελικά, το θέμα έληξε με συμφωνία για το δεύτερο κύκλο της σειράς, η οποία αφορούσε το Open, την Barking Well Media, που ανέλαβε την ευθύνη του ψυχαγωγικού τομέα, και φυσικά την εταιρεία παραγωγής της σειράς, δηλαδή, τους Αργοναύτες, για εκατό ακόμη επεισόδια.

Αυτή τη στιγμή, όμως, τα επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί πλησιάζουν τα εξήντα.

Θα έχει και τρίτο κύκλο η σειρά;

Τόσο το κανάλι όσο και η εταιρεία παραγωγής έπρεπε να έχουν ήδη απαντήσει σε εκείνην του «Έρωτα φυγά», μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, αν θα μπορέσει η σειρά να συνεχιστεί είτε με επιπλέον επεισόδια είτε με μεγάλη έγκριση για έναν τρίτο κύκλο επεισοδίων.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση και δεν θα δοθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, δηλαδή, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Συνεπώς, η σειρά βρίσκεται στον «αέρα», διότι τα επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί φτάνουν μετά βίας μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Από εκεί και πέρα, ούτε οι ηθοποιοί έχουν κάποια ενημέρωση.

Σε περίπτωση που η σειρά συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν, δύο εκ των πρωταγωνιστών, η Πέμη Ζούνη και ο Σταύρος Ζαλμάς, έχουν δηλώσει ότι δεν θα ήθελαν να βρίσκονται σε αυτόν, για προσωπικούς λόγους.

Οπότε, το θέμα παραμένει αυτή τη στιγμή σε εκκρεμότητα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "On Time" στις 22/11/2023