Συναρπαστικές οι εξελίξεις στο «Milky Way».

Η Μαρία προσπαθεί να μη χάσει τον εαυτό της, ενώ οικογένεια, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έχουν άποψη για το τι πρέπει να κάνει με την εγκυμοσύνη της.

Το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Βασίλη Κεκάτου έρχεται απόψε στις 11.10 στο Mega. Σκοπός να μας θυμίσει ότι είμαστε όλοι αστέρια που προσπαθούν να βγουν από μαύρες τρύπες για να λάμψουν φωτεινότερα από κάθε άλλη φορά.

H συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας φέρνει όλους τους ήρωες λίγο πιο κοντά στις πιο κρυφές επιθυμίες τους

Για αρχή, η Μαρία έχει σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο και έχει απομακρυνθεί από τις τέσσερις φίλες της. Ο μόνος που αντιλαμβάνεται πως την καταλαβαίνει είναι ο Τζο και μαζί προσπαθούν να βρουν τρόπο να μαζέψουν χρήματα για να πάνε στην Αθήνα.

Ο Τζο ξαναβρίσκεται με τον Μπασίλ και εκείνος του προτείνει έναν παράνομο τρόπο για να βγάλει χρήματα. Ο Γιώργος, από την άλλη, μιλάει για πρώτη φορά με την καθηγήτριά του εκτός μαθήματος.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Ελένη προσπαθεί να τον πείσει να διεκδικήσει αποζημίωση από την προηγούμενη δουλειά του, αλλά όλο αυτό καταλήγει σε μεγάλο καβγά.

Η Μαρία, πάλι, πιέζεται όλο και περισσότερο από τον Τάσο, ο οποίος έχει πάρει πολύ ζεστά το πλάνο να κάνουν οικογένεια. Είναι αποφασισμένη να φύγει με τον Τζο στην Αθήνα και συμφωνεί να εξασφαλίσουν τα λεφτά που χρειάζονται, έστω και παράνομα.

Το σχέδιο «ταξίδι προς την ελευθερία» μπαίνει σε εφαρμογή.

Tip: Το «Milky Way» μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου είναι διαθέσιμο αποκλειστικά on demand στο Vodafone TV.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 23/11/2023