Ξεκίνησαν οι συζητήσεις του Ανδρέα Γεωργίου με το Mega για την ανανέωση του συμβολαίου του δημιουργού και της εταιρείας παραγωγής Make It Productions για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Ανδρέας Γεωργίου φέτος «τρέχει» μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου την τρίτη σεζόν της «Γης της Ελιάς», ενώ στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού από τον Ιανουάριο θα ενταχθεί και η δραματική ιστορική σειρά «Famagusta», που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια και αναφέρεται στην ιστορία μιας οικογένειας που χωρίστηκε λόγω της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο, το 1974.

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που συζητείται τώρα μεταξύ του γνωστού δημιουργού και του Μεγάλου Καναλιού είναι το πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία των δύο πλευρών από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το πρώτο ενδεχόμενο είναι η συνέχεια της «Γης της Ελιάς» για τέταρτη σεζόν, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν ιδιαίτερα υψηλά, ενώ αν τελικά η ιστορία της Μάνης ολοκληρωθεί, θα αντικατασταθεί από νέα καθημερινή σειρά, η οποία θα προβάλλεται στη ζώνη 21.00-22.30 πέντε ή ακόμη κι έξι φορές την εβδομάδα.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει τεθεί και το ενδεχόμενο ο Ανδρέας Γεωργίου και η δημιουργική ομάδα του, την επόμενη σεζόν, να βγάλουν ταυτόχρονα και δεύτερη σειρά, η οποία θα έχει τρία με τέσσερα επεισόδια εβδομαδιαίως.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν πως η τηλεοπτική σύμπραξη μεταξύ των δύο πλευρών θα επεκταθεί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Προς το παρόν, τόσο ο Ανδρέας Γεωργίου όσο και το Mega επικεντρώνονται στη συνέχεια της «Γης της Ελιάς» αλλά και στην έναρξη του «Famagusta», με ένα πλήθος καταξιωμένων ηθοποιών, όπως οι Γιάννης Μπέζος, Χρήστος Λούλης, Αιμιλία Υψηλάντη, Γρηγόρης Βαλτινός, Κοραλία Καράντη και αρκετά ακόμη πρόσωπα.

Στο «Famagusta», τη σκηνοθεσία αλλά κι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς έχει ο Ανδρέας Γεωργίου.

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "On Time" στις 27/11/2023