Σε έναν μήνα ολοκληρώνεται το πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, μαζί και η prime time του Star, δηλαδή τα ριάλιτι «Φάρμα» και «Fame Story».

Μέσα στον Δεκέμβριο έχει προγραμματιστεί η προβολή των τελικών των δύο τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα, το φινάλε του αγροτικού ριάλιτι έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Ο τελικός θα έχει ήδη γυριστεί και δεν θα είναι live, ενώ η ανακοίνωση θα γίνει από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος μέσα στο επόμενο διάστημα ξεκινάει γυρίσματα και για τον νέο κύκλο του «MasterChef». Μάλιστα, οι προετοιμασίες για το στήσιμο του νέου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αντίστοιχα, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ζωντανά ο τελικός του «Fame Story» και θα είναι το 13ο live κατά σειρά, όπως και είχε συμφωνήσει αρχικά το Star με την εταιρεία παραγωγής.

Στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς, το «MasterChef» θα είναι αυτό που θα πάρει τη θέση της «Φάρμας» στο βραδινό πρόγραμμα του Star, ενώ αργότερα θα προβάλλονται νέα επεισόδια του ριάλιτι σχέσεων «First Dates» με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά και ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς «IQ 160» με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή.



*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 29/11/2023