Το ριάλιτι "Squid Game: The Challenge" 

Διαθέσιµο στην πλατφόρµα του Netflix είναι πλέον το ριάλιτι «Squid Game: The Challenge» («Το Παιχνίδι του Καλαµαριού: Η ∆οκιµασία»). 456 παίκτες θα µπουν στον διαγωνισµό διεκδικώντας ένα έπαθλο 4,56 εκατ. δολαρίων, που θα αλλάξει τη ζωή τους.

Πρωτιά στο Spotify και στο Apple Podcasts

Στην πρώτη θέση του Spotify και του Apple Podcasts βρέθηκε το podcast του «Βήµατος» «Πολυτεχνείο - Η εξέγερση που συγκλόνισε την Ελλάδα» µέσα σε λίγες ηµέρες από την ανάρτηση του πρώτου επεισοδίου. Εκτός από τα χιλιάδες downloads, το podcast «Documentary» συγκέντρωσε και τις διθυραµβικές κριτικές των χρηστών, µε δεκάδες εξ αυτών να αφήνουν τα σχόλιά τους.

Το φινάλε της φετινής Formula 1 στον ΑΝΤ1

Στην πίστα της Yas Marina, στο Αµπου Ντάµπι, θα πραγµατοποιηθεί το πανηγυρικό φινάλε του φετινού πρωταθλήµατος της Formula 1. Το 23ο Grand Prix είναι ο τελευταίος αγώνας της µεγαλύτερης σεζόν στην ιστορία της Formula 1 και θα µεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 26 Νοεµβρίου, στις 15.00, από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Η Eurovision και το Ισραήλ

Οι ετοιµασίες για τη Eurovision 2024 έχουν ήδη ξεκινήσει και υπάρχουν πολλά ερωτήµατα στα οποία καλείται να απαντήσει η EBU. Αυτά αφορούν τόσο τις χώρες που θα συµµετάσχουν στον διαγωνισµό όσο και την απόφαση που θα πρέπει να ληφθεί γύρω από τον αποκλεισµό ή µη του Ισραήλ από τη διαδικασία. Αιτία, φυσικά, είναι η πολεµική σύρραξη µε την Παλαιστίνη, τη στιγµή που οι Eurofans απαιτούν τον αποκλεισµό της χώρας από την επόµενη διοργάνωση, ώστε να µη φανεί ότι η EBU µεροληπτεί.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” στις 25/11/2023