Όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους, αλλά ο πλανήτης Αφροδίτη, ο πιο εξεγερμένος όλων, ο μόνος που περιστρέφεται ανάποδα και φωτίζει τόσο έντονα σε ολόκληρο τον ουρανό, δείχνει το δρόμο στη Μαρία.

Το νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου έρχεται απόψε, στις 23.10 στο Mega, και φέρνει μαζί του μεγάλες και μη αναστρέψιμες αλλαγές στις ζωές των ηρώων.

Βουτιά σε παράνομους κόσμους και στενές επαφές με επικίνδυνους ανθρώπους, μία φιλία που δυναμώνει, ένας γάμος που κλονίζεται, αλλά και μία παράξενη γυναίκα (Τόνια Σωτηροπούλου), που μέσα στο τέλμα της αυτοσαρκάζεται και λέει μεγάλες αλήθειες στην κεντρική ηρωίδα.

Ενώ η Μαρία και ο Τζο έχουν μπει για τα καλά στη διακίνηση για να μαζέψουν λεφτά, η φιλία τους δυναμώνει όσο εντείνονται οι κίνδυνοι της δουλειάς. Η νέα παρέα της, όμως, τη φέρνει σε σύγκρουση με τα κορίτσια, που νιώθουν ότι η Μαρία απομακρύνεται και αποφασίζουν να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Εκτός από τις φίλες της, η Μαρία έχει απομακρυνθεί και από τον Τάσο, ο οποίος μέσα στην οργή του, κάνει ένα τεράστιο λάθος σε ένα στημένο αγώνα πυγμαχίας και δυσαρεστεί τα λάθος άτομα.

Παράλληλα, τα προβλήματα στο σπίτι της Μαρίας συνεχίζονται. Ο Γιώργος έρχεται πιο κοντά με τη δασκάλα του (Σοφία Κόκκαλη).

Οι καθημερινές έξοδοί τους θα φτάσουν τελικά στα αυτιά της Ελένης. Τι θα κάνει όταν μάθει πού περνάει το χρόνο του τα βράδια ο Γιώργος;

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "On Time" στις 30/11/2023