Σεισμό πρόκειται να προκαλέσουν οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της “Μάγισσας“.

Αποκαλύπτεται πως η Θεοφανώ είναι έγκυος, όμως η συνέχεια θα αποδειχθεί πολύ δύσκολη για όλους μέσα στον πύργο των Λασκαραίων.

Σύμφωνα με το “Mytv”, ο Μιχαήλ, πιστεύοντας πως το μωρό είναι του Φρίξου, επισπεύδει τον γάμο τους, αλλά αυτή η απόφαση προκαλεί την έκρηξη του Μάρκου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να μεγαλώσει το παιδί του ο ίδιος.

Την επομένη, η Θεοφανώ και ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους, αλλά τίποτα δεν θα κυλήσει ήρεμα, καθώς μία συγκλονιστική είδηση θα συνταράξει συθέμελα τον πύργο.

“Βόμβα” στον πύργο των Λασκαραίων η εγκυμοσύνη

Ο Μάρκος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη που κανείς δεν περιμένει και ομολογεί την παράνομη σχέση τους αλλά και πως το μωρό που περιμένει η Θεοφανώ είναι δικό του.

Όσα λέει, όμως, προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις.

Αρχικά ο νεαρός συγκρούεται με τη Δαμιανή. Ωστόσο, όλοι αναμένουν την αντίδραση της Μεταξίας, η όποια είναι ακραία.

Η Μεταξία φεύγει από τον πύργο και ξεκινά η μάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Η Μεταξία εγκαταλείπει τον πύργο και ζητάει καταφύγιο στους Γερακάρηδες, ενώ η Θεοφανώ εγκλωβίζεται για τα καλά μιας και είναι έρμαιο των αποφάσεων των άλλων τόσο για τη δική της ζωή όσο και για του παιδιού της.

Τις επόμενες ημέρες, ο όρος που θέτει η Μεταξία για να γυρίσει στους Λασκαραίους δεν βρίσκει σύμφωνο τον Μάρκο και πλέον οι δύο οικογένειες βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού.

Η Δαμιανή, από την άλλη, προσπαθεί να πείσει τους πάντες, προκειμένου η Θεοφανώ, μετά τη γέννα, να φύγει απ’ τον πύργο και να μεγαλώσουν εκείνοι το μωρό, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στον πύργο των Λασκαραίων αλλά και στη ζωή της Θεοφανώς.