Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του νέου «Survivor» με στόχο του ΣΚΑΪ αλλά και του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι το ριάλιτι επιβίωσης να βγει στον «αέρα» την Κυριακή 10 ή τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Το επόμενο «Survivor» θα είναι στην κλασική του μορφή: «Μαχητές» και «Διάσημοι».

Όσον αφορά στους «Μαχητές», η παραγωγή έχει σχεδόν καταλήξει στην τελική πενηντάδα.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν και στους δοκιμαστικούς στίβους μάχης, αλλά και σε ψυχολογικά τεστ, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν πως έχουν δυνατότητες και όσον αφορά στην παρουσία τους μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Τώρα, όσον αφορά στην ομάδα των «Διασήμων», τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα: ο ΣΚΑΪ ιδανικά θέλει μια ολοκαίνουρια ομάδα, κάτι όμως που είναι δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς οι περισσότεροι celebrities είναι δεσμευμένοι σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ποιους παλιούς θα ξαναδούμε;

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει προτείνει και παίκτες από προηγούμενους κύκλους και ήδη τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά της Κατερίνας Δαλάκα, της Ασημίνας Χατζηανδρέου, της Ειρήνης Παπαδοπούλου, του Ηλία Γκότση και του Στάθη Σχίζα.

Η τελική πρόταση της εταιρείας προς τα στελέχη του καναλιού θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες, με το κανάλι αυτή τη φορά να έχει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της τελικής ομάδας των «Διασήμων».

Παράλληλα, βέβαια, θα υπάρξει φρεσκάρισμα του ριάλιτι επιβίωσης και σε άλλα επίπεδα.

Αυτή την περίοδο εξετάζονται μεγάλες αλλαγές στα αθλήματα, στις διαδικασίες ασυλίας και αποχώρησης αλλά και στα έπαθλα, ώστε να τονωθεί το παιχνίδι συγκινώντας και πάλι το τηλεοπτικό κοινό.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "On Time" στην 1/12/2023