Με ένα εσωτερικό mail ενημερώθηκαν οι ηθοποιοί του «Έρωτα φυγά» για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς. Προηγήθηκε τη Δευτέρα συνάντηση μεταξύ της εταιρείας παραγωγής και στελεχών του Open, κατά την οποία οι άνθρωποι του τηλεοπτικού σταθμού ενημέρωσαν την εταιρεία παραγωγής πως η σειρά ολοκληρώνεται σύμφωνα με την αρχική τους προέγκριση, δηλαδή στα 110 επεισόδια (δόθηκε παράταση δέκα επεισοδίων), και δεν ενεργοποιείται η option των 80 επιπλέον επεισοδίων μέχρι το τέλος της σεζόν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το Open δεν ήταν διατεθειμένο να χρηματοδοτήσει στην περαιτέρω χρηματοδότηση της σειράς, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συμφωνία ανάληψης του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού από την «Barking Well Media» του Νίκου Κοκλώνη. Παραμένουν 15 ακόμη επεισόδια για γυρίσματα και τώρα ο επικεφαλής σεναριογράφος της σειράς Δημήτρης Αποστόλου προσαρμόζει το σενάριο. Οι ηθοποιοί είναι σοκαρισμένοι από τη διακοπή, καθώς η σειρά σημείωνε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ενδεικτική είναι η αντίδραση του Σταύρου Ζαλμά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Το γιατί αποφάσισε το κανάλι να το ανακοινώσει τώρα δεν μπορώ να σας το πω, δεν έχω ιδέα. Η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι αυτό το πράγμα. Ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα σταματήσει να προβάλλεται στο Open η σειρά. Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι, επειδή ακούω δεξιά αριστερά ότι εγώ αποχώρησα από τη σειρά και γι’ αυτό σταματάει, είναι παντελώς ψέμα».

Η παραγωγός εταιρεία «Αργοναύτες» εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει τη σειρά από το φθινόπωρο πλέον με έναν τρίτο κύκλο σε άλλο κανάλι, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με ηθοποιούς για τη συμμετοχή τους σε νέες σειρές της εταιρείας παραγωγής.