Είναι από τους ευνοημένους της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, μιας σεζόν που χαρακτηρίζεται από πολλές διακυμάνσεις και σκαμπανεβάσματα στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη, που διανύει μια καταπληκτική χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής πήρε οριστικές αποφάσεις σε πρώτη φάση για το «Βινύλιο», ενώ ακολουθούν και οι «Ράδιο Αρβύλα».

Όσον αφορά την εκπομπή που κρατούσε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό τις Παρασκευές, όλα δείχνουν πως φέτος δεν θα βγει καθόλου στον «αέρα» - με εξαίρεση ίσως μία-δύο αφιερωματικού χαρακτήρα εκπομπές. Άλλωστε, ο ίδιος ο παρουσιαστής είχε δηλώσει στην έναρξη της σεζόν:

«Πήραμε την απόφαση φέτος, τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα, να μην το βγάλουμε το “Βινύλιο” στον αέρα και ο λόγος είναι το ότι πρόκειται για εκπομπή που έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα μέχρι στιγμής. Στην αρχή ξεκίνησε με εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά πήγαμε στα unplugged της μουσικής, μετά πήγαμε σε εκείνα τα πάρτι, μετά στο YouTube και μετά στα αφιερώματα. Επειδή όμως νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουμε στα χέρια μας τη θεματολογία που θα θέλαμε να έχουμε, προτιμήσαμε να μη βγάλουμε το “Βινύλιο” φέτος, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Μετά θα δούμε, γιατί θέλουμε να πάμε το “Βινύλιο” στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι το επόμενο στάδιο θα το δείτε, το ετοιμάζουμε».

Προβληματισμός και με το "Ράδιο Αρβύλα" 

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, προβληματίζεται και για τη συχνότητα μετάδοσης του «Ράδιο Αρβύλα».

Κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο παρουσιαστής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο τα εβδομαδιαία επεισόδια προβολής να μειωθούν από τέσσερα σε τρία, κάτι που σαφώς θα πρέπει να έχει και την έγκριση του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία του καναλιού με τον Κανάκη -μέσω της εταιρείας παραγωγής του τελευταίου, την Tony Productions-, προβλέπει πως η αμοιβή των συντελεστών γίνεται με βάση τα επεισόδια που παραδίδονται και όχι σε μηνιαία βάση με συγκεκριμένο ποσό.

Επίσης, παραδοσιακά, ο παρουσιαστής και η ομάδα του ανοίγουν τελευταίοι τη σεζόν και την ολοκληρώνουν πρώτοι λίγο μετά το Πάσχα.




*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 5/12/2023