Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται στην Acun Medya λίγες εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του επόμενου κύκλου του «Survivor».

Κι ενώ για την ομάδα των «Μαχητών» οι πληροφορίες λένε ότι οι επιλογές είναι πολύ δυνατές και έχουν αφήσει μεγάλη ικανοποίηση στους συντελεστές, η επιλογή των «Διασήμων» φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας από το αναμενόμενο.

Ιδανικά, η εταιρεία παραγωγής θα ήθελε να φτιάξει μια ομάδα με νέους «Διάσημους».

Αυτό δεν έχει επιτευχθεί, ωστόσο, προς το παρόν. Έτσι, σε πολύ μεγάλο βαθμό, θα δούμε την επιστροφή στο «Survivor» προσώπων που είχαν λάβει μέρος σε προηγούμενους κύκλους.

Το αντίτιμο, βέβαια, θα είναι υψηλό...

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Mega Καλημέρα», για να επιστρέψει ο Τζέιμς Καφετζής στο «Survivor», του έγινε οικονομική πρόταση της τάξης των 7.000 ευρώ την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα.

Από εκεί και πέρα, προτάσεις έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου (με το ίδιο ποσό με τον Καφετζή, όπως ακούγεται μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές), ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster, αλλά και η Μαρία Αντωνά.

Το ενδιαφέρον με τη Μαρία Αντωνά είναι ότι η πρόταση είναι ατομική. Δηλαδή, ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης δεν έχει δεχθεί αντίστοιχη πρόταση, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν πρόκειται να δεχτεί. Για εκείνον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι πόρτες του ριάλιτι επιβίωσης είναι ερμητικά κλειστές.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να «κλειδώσει» η ομάδα των «Διασήμων» που θα πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του νέου έτους.

"Πολύ πιθανόν να παντρευτούμε εκεί"

Να προσθέσουμε ότι η Αντωνά, μιλώντας για το ταξίδι της την ερχόμενη Παρασκευή, είχε πει on air:

«Θα πάμε τετράδα στο Λας Βέγκας. Κώστας Πηλαδάκης, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κι εγώ με τον Άρη Σοϊλέδη. Πολύ πιθανόν να παντρευτούμε εκεί. Ένα από τα δύο ζευγάρια επιβάλλεται να κάνει μια τέτοια κίνηση».

Να παντρευτούν και να χωριστούν από τον... Ατζούν λίγο μετά;

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 13/12/2023