Η άφιξη της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor 2024 έχει φέρει αναστάτωση στην κόκκινη ομάδα, μιας και οι Μπλε έχουν δυναμώσει αρκετά και πλέον σημειώνουν νίκες.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αντιμετωπίζει τις δύο καλύτερες παίκτριες των Κόκκινων, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα και τις κερδίζει.

Σχετικά με αυτό, η παίκτρια των Μπλε είπε στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2024: «Σίγουρα για τα κορίτσια είμαι ένας προβληματισμός, γιατί καλώς ς ή κακώς ξέρω και πώς παίζεται το παιχνίδι και ξέρω τι μπορούν να κάνουν».


Νομίζω δεν έχουν καταλάβει τι τους έχει έρθει

Με τη σειρά του, ο συμπαίκτης της, Φάνης Μπολέστης, τόνισε: «Νομίζω ότι η άφιξη της Σταυρούλας έχει φέρει ένα τελείως διαφορετικό κλίμα στην κόκκινη ομάδα και κυρίως στις πιο δυνατές παίκτριες, την Ασημίνα και την Κατερίνα. Νομίζω δεν έχουν καταλάβει τι τους έχει έρθει, γιατί η Σταυρούλα είναι μια φανταστική παίκτρια και το απέδειξε και σήμερα που μάτσαρε τις δύο πιο δυνατές παίκτριες και τις κέρδισε και τις δύο. Θυμάμαι το πρόσωπο της Ασημίνας μετά τις ήττες της».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: