Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» θα δούμε να γεννιέται κι ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα στον Αντρέι και τη Θεοφανώ, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν πώς και πώς να γίνουν ζευγάρι οι δύο πρωταγωνιστές.

Άλλωστε, είναι δεδομένη η χημεία της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού από την εποχή που οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Θεοφανώ είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο και περιμένει το παιδί του, ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται πολύ από τη στιγμή που εισβάλλει στη ζωή της ο Αντρέι.

Η συμπάθεια που ήδη τρέφει ο τελευταίος για την υπηρέτρια θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει ερωτικά τη σχέση τους.

Οι συνεχείς τους συζητήσεις σχετικά με τη δολοφονία του βρέφους αλλά και την ίδια τη ζωή τους, τους φέρνουν ακόμη πιο κοντά.

Εκτός από την εμπιστοσύνη και την κατανόηση που υπάρχει ήδη μεταξύ τους, θα αρχίσουν να αισθάνονται πράγματα που ούτε οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ακόμη.

Έτσι λοιπόν, στη συνέχεια της «Μάγισσας» Αντρέι και Θεοφανώ δεν θα αργήσουν να ξεπεράσουν την κόκκινη γραμμή κάνοντας έρωτα και από εκεί κι έπειτα, τίποτα δεν είναι το ίδιο.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "On Time" στις 13/12/2023