Μη χάσετε το νέο Σημειωματάριο του Στάθη με τα πιο απίθανα σκίτσα του, αυτό το Σάββατο 23.12 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά

ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ...

...ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ

1600_640_02

 

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 23.12 αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά το νέο σημειωματάριο του Στάθη, με τα πιο απίθανα σκίτσα του, για τις σημειώσεις και τις σκέψεις σας! «Διότι όλα έχουν μια εύθυμη πλευρά... ίσως και την πιο ουσιαστική».

Μαζί,

STARTUPPER mag: Το περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής, το Σάββατο 23.12 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

STARTUPPER MAG: Το περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής

Το Σάββατο - και κάθε μήνα - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

1600_640_03

 

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου μη χάσετε αποκλειστικά με τα «Παραπολιτικά» το περιοδικό STARTUPPER MAG, το περιοδικό της Καινοτομίας και της Νέας Οικονομίας, το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό έντυπο το οποίο κυκλοφορεί με στόχο να καταγράψει την επικαιρότητα και τη θεματολογία της ελληνικής Startup σκηνής, καθώς και όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Παύλος Μαρινάκης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Σε μια διαφορετική συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μιλά για την πολιτική επικοινωνία σήμερα, για τα STARTUPPER AWARDS 2023, αλλά και για το πώς η κυβέρνηση αξιοποιεί την Ψηφιακή Τεχνολογία!

STARTUPPER AWARDS 2023: Οι κορυφαίες Startups της χρονιάς και όλα όσα έγιναν στην απόλυτη γιορτή της καινοτομίας!

Κατά τη διάρκεια της μαγικής τελετής, στην οποία έδωσαν το «παρών» σπουδαίες  προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, αναδείχθηκαν οι κορυφαίες Startups της χρονιάς, όπως αυτές επιλέχθηκαν από τους έμπειρους συντάκτες της ομάδας του Startupper, οι οποίοι ξεχώρισαν τους καλύτερους...των καλύτερων σε 21 συνολικά κατηγορίες.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Το STARTUPPER MAG παρουσιάζει τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισαν οι ελληνικές Startups το 2023! Παρά τις δύσκολες συνθήκες που παγκοσμίως αντιμετώπισε η tech βιομηχανία, οι ελληνικές Startups  όχι μόνο κατάφεραν να μείνουν αλώβητες, αλλά μάλιστα αρκετές από αυτές «σήκωσαν» και μεγάλους γύρους χρηματοδότησης.

DRONES

Ένας πολύτιμος σύμμαχος στην υπηρεσία του πολίτη και του κράτους!

Οι πρωταγωνιστές του ελληνικού οικοσυστήματος των drones μιλούν αποκλειστικά στο STARTUPPER MAG και εξηγούν πώς η επαναστατική τεχνολογία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών θα διαμορφώσει το μέλλον μας.