Συνέντευξη στη Μαριάνθη Κουνιά

Με ένα μεγάλο ραδιοφωνικό πάρτι στο στούντιο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο η σατιρική εκπομπή «Κακές παρέες» του Χρήστου Φερεντίνου και του Σωτήρη Καλυβάτση που θα εκπέμπει όλο το χειμώνα κάθε Σάββατο και Κυριακή 3.00 – 4.00 μμ.

Ο Χρήστος και ο Σωτήρης, που από χρόνια προσπαθούσαν να συναντηθούν επαγγελματικά, βρήκαν στα ερτζιανά των Παραπολιτικών τη χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσουν μια εκπομπή χωρίς όρια γέλιου και διασκέδασης. «Ο Γιάννης Κουρτάκης μας έδωσε το ελεύθερο να τα γκρεμίσουμε όλα. Θέλει ένα ζωντανό και ανατρεπτικό ραδιόφωνο που ο ακροατής να κολλάει και να περνάει ωραία. Έχουμε πλήρη ελευθερία να κάνουμε ότι θέλουμε και συνεχώς ψάχνουμε ερεθίσματα για πλάκα. Ο Σωτήρης είναι ένας από τους πιο ατακαδόρους κωμικούς που έχουμε στο χώρο και το ραδιόφωνο αυτό μου θυμίζει τις παλιές καλές ραδιοφωνικές εποχές. Αυτό το Σάββατο έχουμε τους κωμικούς της stand-up comedy Χριστόφορο Ζαραλίκο και Σπύρο Γραμμένο και θα κάνουμε τα πολυβόλα. Από τους ακροατές μας περιμένουμε να μας τηλεφωνούν και να μας στριμώχνουν στον αέρα. Θέλουμε χώσιμο και κράξιμο, όχι γλαφυρά λόγια» λέει στο «SECRET» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο Χρήστος Φερεντίνος!

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν κρατιέται. Έχει βάλει σκοπό να μοιράσει τιμητικά βραβεία στους πολιτικούς που θα τον εντυπωσιάσουν φέτος με τα… έργα τους. Με ανατρεπτική διάθεση κάθε Σάββατο και Κυριακή είναι έτοιμος να καυτηριάζει μαζί με τον Χρήστο την πολιτική, τηλεοπτική και κοινωνική επικαιρότητα χωρίς φραγμούς και λογοκρισία. «Η πολιτική σκηνή και οι πρωταγωνιστές της τα τελευταία 30 χρόνια που θυμάμαι μου προκαλούν άφθονο γέλιο και θαυμασμό διότι μιλάμε για τους καλύτερους ηθοποιούς – υποκριτές σε παραστάσεις non-stop με το πιο ακριβό εισιτήριο. Κρίμα που δεν μπορώ να τους φτάσω και να τους αντιγράψω στο ελάχιστο… Θα τους δώσουμε και βραβεία, αλλά είμαστε ακόμα σε διαβουλεύσεις επειδή τα διεκδικούν πολλοί» λέει για τους πολιτικούς.

Οι δύο φίλοι που τα Σαββατοκύριακα θα μας χαρίζουν άφθονο γέλιο από το στούντιο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 μίλησαν στο «SECRET» και για τα άλλα επαγγελματικά τους σχέδια.

Ο Σωτήρης από το Νοέμβριο θα συμμετέχει σε κωμωδία του Γιώργου Βάλαρη στο θέατρο Κιβωτός μαζί με τους Μαρία Ανδρούτσου, Θανάση Βισκαδουράκη και Ζήση Ρούμπο ενώ, όπως μας είπε δεν του λείπει καθόλου η τηλεόραση παρά μόνο «σαν έπιπλο γιατί με τις μοντέρνες επίπεδες τηλεοράσεις δεν υπάρχει χώρος για το σεμεδάκι και το βάζο». «Οι ΑΜΑΝ ήταν ένα ταξίδι με συγκεκριμένο καίκι και πλήρωμα που ολοκληρώθηκε. Από τότε έχω αλλάξει πόλη και έχω κάνει θέατρο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, stand up comedy, κινηματογράφο και συμμετοχή σε προγράμματα νυχτερινών μαγαζιών. Επίσης με την οικονομική κρίση έχω αναπτύξει και άλλες δεξιότητες όπως βάψιμο, υδραυλικά, στράντζα – ψαλίδι και γενικά καλά τα πάω. Τα κάνω όλα και συμφέρω» σχολιάζει με το ιδιαίτερο καυστικό του χιούμορ. Σε δράμα δεν θα τον δούμε μάλλον ποτέ, γιατί προτιμάει να προσφέρει γέλιο, ενώ για το αν θα παντρευτεί, τονίζει ότι είναι ακόμα μικρός και περιμένει να μεγαλώσει.

Ο Χρήστος έχει ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζει στον ALPHA το τηλεπαιχνίδι «Ακου τι είπαν» και τον τελευταίο καιρό φλερτάρει έντονα με το θέατρο και τον κινηματογράφο, καθώς πέρυσι για πρώτη φορά πρωταγωνίστησε στην θεατρική παράσταση «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό». Στην τηλεόραση του έχει λείψει μια εκπομπή δρόμου με νέα σκηνοθετική αντίληψη και νέες ιδέες, αλλά δεν θα έλεγε όχι ακόμα και σε περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων αλλά και σε παρουσίαση Δελτίου Ειδήσεων. Η μεγάλη του αγάπη βέβαια είναι τα καλοστημένα τηλεπαιχνίδια που χαρίζουν γνώσεις και χρήματα στον κόσμο και ξέρει όσο κανείς άλλος να παρουσιάζει με πολύ οργανωμένο τρόπο. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια, που αποκαλύπτει αποκλειστικά στο «SECRET», είναι ότι οι νικητές αυτών των παιχνιδιών, τον έχουν κάνει χρυσό τόσα χρόνια! «Οι νικητές των παιχνιδιών με αντιμετωπίζουν με τρόπους που δεν βάζει ο νους. Γίνεται χαμός στα καμαρίνια. Με αρπάζουν στα χέρια τους και πανηγυρίζουν. Σε μια εκπομπή με κυνηγούσαν να με φιλήσουν. Μου στέλνουν άπειρα δώρα από τα χωριά τους. Όταν έκανα το Deal είχα εξασφαλίσει όλη τη χρονιά σε τρόφιμα. Αναγκάστηκα να φτιάξω μια αποθηκούλα στον κήπο γιατί δεν χωρούσαν αλλού. Μου έστελναν τυριά, σφαχτά, κρέατα, γλυκά κουταλιού, μέλι, από Κρήτη, νησιά και διάφορα χωριά της επαρχίας. Πήγαινα στο ΚΤΕΛ και τα έπαιρνα ή πέρναγε ο κόσμος από το κανάλι και μου τα άφηνε» λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Η Τίνα Μεσσαροπούλου «τα χώνει» στην Σπυροπούλου

Η δημόσια συγνώμη της Τσιμτσιλή στην...!(VIDEO)

Στο Mega ψάχνουν δημοσιογράφους εκτός καναλιού για τα δελτία

Ο Παύλος Τσίμας "εκτοπίζει" τον ’ρη Πορτοσάλτε

Γιατί κλείνουν τα περιοδικά TV Box και Parents;

Σε κλάματα ξέσπασε η Πόπη Τσαπανίδου! (VIDEO)

Σε 27 χώρες θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για την ελληνική κουζίνα

Κυκλοφοριακή άνοδος για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ