Τ ο «Fay’s Time» και η Φαίη Σκορδά στην τελευταία γιορτινή εκπομπή του 2023 εξασφάλισαν από τη συχνότητα του Σκάι την εκπλήρωση 43 ευχών παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδας.


Στις 22/12/2023, νεράιδες και ξωτικά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) μαζί με οικογένειες παιδιών πλημμύρισαν με αγάπη και φως το πλατό του «Fay’s Time» στον Σκάι, με την οικοδέσποινα να καλωσορίζει τους τηλεθεατές στην τελευταία εκπομπή του χρόνου, που και φέτος ήταν αφιερωμένη στο έργο του οργανισμού.


Σκοπός της η ανάδειξη του ζητήματος της συμπερίληψης των παιδιών με ορατές κι αόρατες αναπηρίες, όσο και η συγκέντρωση δωρεών προκειμένου να εκπληρωθούν οι 220 ευχές που αυτή τη στιγμή εκκρεμούν, «εκ των οποίων οι 102 δεν έχουν ανάδοχο», όπως εξήγησε η πρόεδρος του οργανισμού, Υβέτ Κοσμετάτου.


Το ποσό που συγκεντρώθηκε αγγίζει τις 205.000 ευρώ. Το σύνολο των ευχών που θα εκπληρωθούν με το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 43 ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρή ασθένεια. Το πλήθος των SMS και των κλήσεων στον 5ψήφιο αριθμό αντιστοιχεί σε 11.689 και προσθέτοντας και τις δωρεές online το κοινό υιοθέτησε εννέα ευχές παιδιών με κάποια σοβαρή ασθένεια. Σημαντική ήταν και η συμβολή των εταιρειών!

Όσο για τη Φαίη Σκορδά τόνισε: «Εύχομαι να “ζεστάναμε” την καρδιά σας – αυτό θέλαμε μαζί με την υπέροχη ομάδα μου…».


Και πρόσθεσε, η Φαίη Σκορδά : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε επίσης στις μαμάδες που μας έμαθαν ότι όλα τα παιδιά, για να είναι ευτυχισμένα, χρειάζονται φίλους, πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ να κοιτάζουμε στα μάτια των ανθρώπων, να νοιαζόμαστε για τους άλλους, πως το ουσιαστικό ΜΑΖΙ ξεπερνάει τα πάντα, το κακό απομονώνεται και το καλό θριαμβεύει και πως κάπου εκεί έξω υπάρχουν πραγματικές νεράιδες που με τη νεραϊδόσκονη της αγάπης και της χαράς και της ζωής μπορούν να νικήσουν τα πάντα».


Tip: Τα 100.000 ευρώ τα δώρισε η Δήμητρα Κατσαφάδου, επιχειρηματίας της La Vie En Rose, ξεσπώντας σε κλάματα, με τη Φαίη -με τη σειρά της- να συγκινείται.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή την Πέμπτη 28/12