Μάθαμε -και μάθατε- για τις τρεις απαγωγές, για το τραγούδι που έγραψε στην Εντατική, για το βιβλίο με τη θυελλώδη ζωή του, για το ότι ο πρόεδρος του χωριού του, του Κοκκινοχωρίου Καβάλας, και όλοι οι συντοπίτες του Βασίλη Καρρά αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα της κεντρικής οδού, δίνοντάς της το ονοματεπώνυμό του.

Δεν έλειψαν τα αφιερώματα στον σπουδαίο εκλιπόντα τραγουδιστή. Στο πλαίσιο αυτό, απόψε, στις 23.00, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει σε επανάληψη την τελευταία συνέντευξη του άρχοντα, τον Μάιο του 2021, στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω».

Για να ξαναθυμηθούμε ότι δούλεψε και στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, μέχρι να καθιερωθεί με το πρώτο του τραγούδι «Εγώ, αγάπη μου, εγώ».

Για να επανέλθουμε στις μεγάλες επιτυχίες και τις κορυφαίες συνεργασίες του - σημειώνουμε ότι έδωσε περισσότερα από 150 τραγούδια σε άλλους καλλιτέχνες.

Αλλά και για να μπούμε στο μυαλό του και να τον πάρουμε ως παράδειγμα, δεδομένου ότι πέρασε διά πυρός και σιδήρου, αλλά έκανε πράξη το όνειρό του. Αφήνοντας γλυκιά και βαριά συγχρόνως κληρονομιά στις επόμενες γενιές τραγουδιστών.