Δεν έφερε τα προσδοκώμενα... Με μέτρια ποσοστά τηλεθέασης -μιλάμε για έντεκα μονάδες κάτω σε σχέση με την περασμένη σεζόν-, ξεκάθαρα ωστόσο με υψηλότερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες στο βραδινό πρόγραμμα του Σκάι, ξεκίνησε ο νέος κύκλος του «Survivor».

Παράλληλα, έκανε ντεμπούτο με πολλές αλλαγές στους κανονισμούς και με τις πρώτες κόντρες στο τηλεοπτικό κάδρο.

Διάσημοι και Μαχητές έπεσαν από τα ελικόπτερα στην πρεμιέρα και κολύμπησαν μέχρι την ακτή. Εκεί, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος με το «καλησπέρα» τούς εξήγησε πως φέτος «το παιχνίδι παίζεται αλλιώς». Και αμέσως, φυσικά, αναφέρθηκε στις αλλαγές των κανονισμών.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Οι "Μαχητές" σε τηλεπαιχνίδια, εκπομπές μόδας και τηλεοπτικές σειρές – Πού τους έχεις ξαναδεί 



Στο πρώτο αγώνισμα οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν και να πάρουν τη «φωτιά», ξεκινώντας έτσι με το δεξί τη διαδρομή στο «Survivor 2024»!

Στο αγώνισμα ασυλίας, ωστόσο, τη νίκη πήραν οι Διάσημοι και στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές έβγαλαν προτεινόμενη τη Δώρα Νικολή.

Η τηλεθέαση και οι πρώτες ίντριγκες

Η τηλεθέαση διαμορφώθηκε στην πρεμιέρα 27,7% στο σύνολο και 24,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Πέρσι, στις 8 Ιανουαρίου 2023, η έναρξη του «Survivor All Star» είχε σημειώσει μέσο μερίδιο τηλεθέασης 38,6% στο σύνολο και 39,7% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Αντίστοιχα, η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης στα τέλη του 2021 (Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021) είχε σημειώσει 26,8% τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού και 28,1% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε ακόμη: Εκτός "Survivor" λόγω... ντόπας - Κόπηκαν παρά πολλοί παίκτες που έκαναν χρήση αναβολικών ουσιών



Οι ίντριγκες πάντως ξεκίνησαν. Το διακρίναμε και από το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου.

Οι Μαχητές μίλησαν για μια προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας να τους διαβάλει κάνοντάς τους ψυχολογικό πόλεμο.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Γεωργουδάκης τα έβαλε με τον Αλέξη Παππά, αφού ήδη ο Αλέξης από το πρώτο συμβούλιο πέταξε τις «βόμβες» του.

«Ο Αλέξης θα κάνει τα πάντα για να διασπάσει την ομάδα μου. Το ήξερα πριν μπω στο παιχνίδι ότι ο Αλέξης είναι τέτοιου είδους παίκτης», ανέφερε ο 21χρονος Μαχητής. Καλώς τα! 




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 9/1/2024