Μια νέα προσθήκη στην οµάδα των παρουσιαστών δελτίων ειδήσεων στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως είναι προ των πυλών.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το επόµενο διάστηµα στη µάχη της παρουσίασης µπαίνει η Ντόνα Δρούτσα, η οποία είχε χρησιµοποιηθεί τους προηγούµενους µήνες από τον σταθµό -και ιδιαίτερα το καλοκαίρι που πέρασε- και προφανώς η εµφάνισή της στα έκτακτα δελτία του προηγούµενου χρόνου κρίθηκε ικανοποιητική από τους ιθύνοντες του καναλιού.

Τα δοκιµαστικά της δηµοσιογράφου, που απασχολείται έως τώρα κατά βάση στο ραδιόφωνο, έγιναν το προηγούµενο διάστηµα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα µοιράζεται τα µεσηµεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου µε τον «παλιό» Μάρκο Δεϊµέζη.

Ποιον θα αντικαταστήσει η Ντόνα Δρούτσα;

Το πρόσωπο που µάλλον θα αντικαταστήσει η Ντόνα Δρούτσα θα είναι η Δέσποινα Βλεπάκη, η οποία ενδεχοµένως να µείνει σε δελτία νοηµατικής, ενώ η βασική της δουλειά είναι στο πολιτικό ρεπορτάζ, όπου «τρέχει» τα τεκταινόµενα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Η «σιδηρά κυρία» Εύη Κουτσαυτάκη, που έχει την υψηλή εποπτεία και παρέµβαση στις σηµαντικές αλλαγές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, κινείται διαρκώς και προφανώς έχει τον πρώτο λόγο σε όλα όσα έγιναν και θα γίνουν το επόµενο διάστηµα στον σταθµό (αλλά και στον όµιλο γενικότερα) τόσο στην τρέχουσα όσο και στην επόµενη τηλεοπτική σεζόν.



*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 5/1/2024