Mεγαλύτερες επενδύσεις στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας «Dragons’ Den» υπόσχεται ο παραγωγός και παρουσιαστής του Σάκης Τανιμανίδης!

Ενόψει της πρεμιέρας του 2ου κύκλου του «Dragons’ Den Greece» πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, όπου παρευρέθηκαν στελέχη του Ομίλου ΑΝΤ1, οι έξι Έλληνες επενδυτές, που θα αποτελούν φέτος την ομάδα των Dragons, Χάρης Βαφειάς, Λέων Γιοχάη, Demetrios Mallios, Τάσος Οικονόμου, Λιλή Περγαντά και Μαρία Χατζηστεφανή και ο παρουσιαστής του show.

"Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες"

Ο Νίκος Χριστοφόρου, Chief Content Officer Antenna Group, δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά επενδύει σταθερά στην ψυχαγωγία με πρωτοποριακές επιλογές, που συστήνουν νέες τυπολογίες και καθιερώνουν format στην ελληνική αγορά. Το “Dragons’ Den” δεν αναδεικνύει μόνο success stories επιχειρηματικότητας, αλλά αποτελεί και από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες στην ιστορία των ψυχαγωγικών φορμάτ παγκοσμίως. Φέτος θα δούμε ακόμη ωραιότερες ιστορίες, με συναίσθημα και τηλεοπτικό ενδιαφέρον, έμπρακτης και ρεαλιστικής ενίσχυσης επιχειρήσεων και ιδεών ανθρώπων κάθε ηλικίας, που εμπιστεύτηκαν την εκπομπή και την ομάδα του ΑΝΤ1 για την εξέλιξή τους».

Ο Α' κύκλος έκλεισε με επενδύσεις που έφτασαν το 1.117.000€

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε και πάλι εδώ για δεύτερη σεζόν. Το “Dragons’ Den” για μένα ξεκίνησε σαν ένα άπιαστο όνειρο, που τελικά ο ΑΝΤ1 το έκανε πραγματικότητα. Πέρυσι μοίρασε πολλά χρήματα σε επιχειρηματίες που πλέον μεγαλώνουν τις επιχειρήσεις τους. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι μπορεί να εμπνεύσει κόσμο κάθε ηλικίας, φέρνοντας την επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο».

Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000 ευρώ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού η ομάδα των Dragons μεγαλώνει, οι επενδύσεις διπλασιάζονται και οι επιχειρηματίες, που αναζητούν μια επικερδή συμφωνία με τους Έλληνες επενδυτές έρχονται προετοιμασμένοι για σκληρές διαπραγματεύσεις.

Το τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας στον κόσμο έρχεται για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Η πρεμιέρα έχει δρομολογηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.00.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 12/1/2024