Η δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» επιστρέφει στη συχνότητα του Mega αύριο, Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 22.50, με ανατροπές κι αποκαλύψεις.

Ο Πέτρος μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη (Γιάννης Στάνκογλου) στην Ειρήνη (Αναστασία Παντούση) και απογοητεύεται. Η Λαμπρινή επιστρέφει στην Κρήτη με διαλυμένες ελπίδες. Ο Γιώργης δίνει στη Στέλλα το όνομα του ναύτη που σκότωσε τον άντρα της και ο Βασίλης κάνει ό,τι μπορεί για να την ηρεμήσει. Η Δήμητρα και ο Ιπποκράτης ετοιμάζουν δείπνο-έκπληξη για την Ειρήνη, ώστε να την πείσουν να πει το «ναι» στην πρόταση γάμου, αλλά εκείνη τους ανακοινώνει ότι έχει άλλα σχέδια.

Η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργη με τις δύο γυναίκες που επέζησαν από το ναυάγιο κανονίζεται στο σπίτι της Λίνας. Εκεί συγκεντρώνονται η Λίνα με την Ειρήνη, για να εξιστορήσουν τις τραγικές στιγμές. Μόνο που μια τεράστια έκπληξη περιμένει την Ειρήνη: το άρωμά της. Αυτό που έφτιαξε με τον Απόστολο και χάθηκε στη θάλασσα είναι εκεί, μπροστά στα μάτια της.

Η Ειρήνη λυγίζει όταν το ξαναμυρίζει. Εξιστορεί στη Λίνα και τον Γιώργη την ιστορία του και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε στα χέρια της Λίνας. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα, μετά την κρίση του Τρύφωνα, τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μάκης, γνωρίζοντας τα αισθήματα του Πέτρου για την Ειρήνη, τη φέρνει στην αυλή για να της πει ο ίδιος πού βρήκε το βαλιτσάκι με τα αρώματα.

Η Στέλλα ζητάει από τον Μιχάλη τη διεύθυνση του ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο και ο Βασίλης φοβάται για τα σχέδιά της. Ο Πέτρος κάνει ένα δώρο στην Ειρήνη, αλλά ο Ιπποκράτης, παρασυρμένος από τον θυμό του για την απουσία της, της λέει κάτι που την αναστατώνει. Τα υπόλοιπα στο «γυαλί».