Η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 συγκαταλέγεται ανάμεσα στις επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο, κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα δοθεί το εισιτήριο για έναν ακόμη κύκλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις των δύο βασικών πρωταγωνιστών της σειράς, του Δημήτρη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη-Φεντόρουφ για το ενδεχόμενο να κρατήσουν τους ρόλους τους για έναν ακόμη κύκλο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία. Από την άλλη, στον ΑΝΤ1 περιμένουν να δουν τι στάση θα κρατήσει -όσον αφορά στις επιχορηγήσεις- το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί τα νούμερα των «Παγιδευμένων» να είναι ικανοποιητικά, αλλά η στήριξη από πλευράς ΕΚΟΜΕ θα είναι ένα επιπλέον συν προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» σε νέο κύκλο επεισοδίων.

Η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 συγκαταλέγεται ανάμεσα στις επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο, κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα δοθεί το εισιτήριο για έναν ακόμη κύκλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις των δύο βασικών πρωταγωνιστών της σειράς, του Δημήτρη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη-Φεντόρουφ για το ενδεχόμενο να κρατήσουν τους ρόλους τους για έναν ακόμη κύκλο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία.

παΑπό την άλλη, στον ΑΝΤ1 περιμένουν να δουν τι στάση θα κρατήσει -όσον αφορά στις επιχορηγήσεις- το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί τα νούμερα των «Παγιδευμένων» να είναι ικανοποιητικά, αλλά η στήριξη από πλευράς ΕΚΟΜΕ θα είναι ένα επιπλέον συν προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» σε νέο κύκλο επεισοδίων.